MonsterCry Eternal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen MonsterCry Eternal mobil oyunu, kartlarla stratejinizi uygulayıp çetin savaşlardan galip ayrılmaya çalışacağınız keyifli bir kart oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen MonsterCry Eternal, doğru stratejilerle harikalar yaratacağınız kaliteli görsellere sahip sürükleyici bir kart oyunudur.

MonsterCry Eternal  mobil oyununda kartlara adeta hükmedeceksiniz. Rol yapma ve kart oyunu türlerini başarıyla harmanlayan MonsterCry Eternal mobil oyununda kaliteli görsel efektler dikkat çekiyor. Her kartın farklı özelliklere sahip olduğu oyunda uygun kartları seçerek oluşturacağınız deste size savaşı kazandıracak.

Doğru taktiklerle savaşın galibi olacağınız oyunda çevrimiçi oynayarak gerçek oyuncularla savaşabilirsiniz. 300’den fazla özgün kartın bulunduğu MonsterCry Eternal oyununda her savaşın bir de süresi bulunuyor. Yani kısıtlı zaman içinde en doğru strateji uygulamayı bilmelisiniz. Sizi ekrana kilitleyecek görsel efektleriyle sıkılmadan oynayacağınız MonsterCry Eternal mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

MonsterCry Eternal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
359 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen MonsterCry Eternal mobil oyunu, uygun bir desteyi bir ordu gibi kullanabileceğiniz kaliteli bir kart oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen MonsterCry Eternal mobil oyunu, strateji ve aksiyon adına aradığınız her şeyi bulabileceğiniz şık görsel efektler içeren bir tür kart oyunudur.

MonsterCry Eternal mobil oyununda kartlara yön vererek zekanızla domine edeceksiniz. Bir deste kart ile neler yapılabileceğinizi MonsterCry Eternal ile gösterebilirsiniz. En zorlu savaşlardan alnınızın akı ile çıkacak ve bir strateji dehası olduğunuzu tüm dünyadan kullanıcılara kanıtlayacaksınız.

MonsterCry Eternal mobil oyununda çevrimiçi olarak gerçek oyunculara karşı çetin savaşlar vereceksiniz. Sıra bazlı bu savaşlarda süre sınırının da bulunması hamlelerinizde zamanı nasıl yönettiğinizi de sınayacak. İyi bir komutansanız kısıtlı zamanlarda da cesur ve akıllıca hamleler yapmalısınız. Her kartın farklı özelliklere sahip olduğu oyunda 300’ün üzerinde kartın bulunduğunu söyleyebiliriz. MonsterCry Eternal oyununda ayrıca görsel detayları da öne çıkarmak gerekiyor. Zira bir kart oyunu için üst düzey görsel efektlerin kullanılması dikkat çekici. Savaş, strateji ve aksiyon adına aradığınız her şeyi bulabileceğiniz MonsterCry Eternal kart oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Heroic Throne (Space Throne)

    En iyi takımı kurarak şeytanı cehenneme sürün.
  • Star Quest

    Bilim kurgu temalı kart savaş oyunu
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL Battle Lines

    Süper kahramanlarla kötüler evreni kurtarmak için güçlerini birleştiriyor.
  • Look, Your Loot!

    Hamster kahramanlarla zindanlara giriyorsunuz.
  • Metal Slug : Commander

    Metal Slug : Commander, kart tabanlı askeri strateji - savaş oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.