Monzo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
534 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Monzo ilginç ve eğlenceli bir maket yapma uygulamasıdır

Monzo eğer maket yapma hobilerinizin arasındaysa oldukça hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Monzo hayalinizdeki maket araba, maket uçak, maket gemi modelini veya dinazor maketi gibi farklı maketleri mobil cihazınız üzerinde yaratabilme imkanı veriyor. Monzo yaratıcılığınızı konuşturmanıza izin veren ilginç bir uygulama. Dead Trigger gibi ünlü mobil oyun serileriyle tanıdığımız Madfinger Games bu uygulamada da iyi bir iş çıkarmış.

Monzo'da kullanıcılara başlangıçta bir spor araba maketi kutusu veriliyor. Kullanıcılar bu kutuyu açıyorlar ve içerisindeki parçaları açığa çıkarıyorlar. Maketle birlikte kullanıcılara bir de kullanım kılavuzu verilmekte. Bu kullanım kılavuzuna bakarak hangi parçaları hangi sırayla kullanacağımızı ve hangi parçaları hangi parçalarla birleştireceğimizi öğreniyoruz.

Monzo'da maket yapma işi sadece parça birleştirmekle sınırlı değil. Kullanıcılar maketlerindeki parçaları birleştirdikten sonra maketlerini tamamen kendi tercihlerine göre boyayabiliyorlar. Farklı renkleri maketinizin görünen farklı parçaları üzerinde kullanabilir ve size özel çalışmalar yaratabilirsiniz. Maketinizi düz renklerle boyadıktan sonra sıra desenler ve çeşitli şekiller eklemeye geliyor. Bu bölümde yer alan araçları kullanarak oluşturduğunuz spor arabaya çizgiler ekleyebilir, numaralar veya değişik şekiller ekleyebilirsiniz. Detaylı düzenleme araçları sunan bu bölümde çizgilerin boyunu uzatıp kısaltabilir, rengini değiştirebilir, yönünü değiştirebilir veya farklı işlemler uygulayabilirsiniz.

Monzo'nun dokunmatik kontrolleri oldukça başarılı. Gerçekleştirmek istediğiniz eylemi saniyeler içerisinde kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Yüksek detaylı 3 boyutlu modellemeler uygulamanın göze hoş görünmesini sağlıyor

Can Erdil Şentürk

Monzo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
54.3 MB DOSYA BOYUTU

Monzo ile hayalinizdeki maketleri oluşturabilirsiniz

Monzo, mobil cihazlar üzerinde büyük başarılı yakalamış olan Dead Trigger oyunlarıyla tanıdığımız Madfinger Games tarafından geliştirilmiş bir başka eğlenceli mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Monzo temel olarak bir mobil maket yapma uygulaması olarak tanımlanabilir. Maket araba, maket uçak, maket gemi ve dinazor maketi gibi birçok farklı maket türüne yer veren uygulama oldukça yaratıcı bir fikrin eseri olarak ortaya çıkmış bir ürün.

Monzo dokunmatik kontrolleri kullanarak kendi maketimizi oluşturmamıza imkan tanıyor. Uygulamaya ilk maket kutumuzu açarak başlıyoruz ve maket kutumuz içinden çıkan parçaları birleştirmeye koyuluyoruz. Bu işi yaparken bize kullanma kılavuzu da veriliyor ve bu kullanma kılavuzundaki resimlere bakarak adım adım maketimizi oluşturuyoruz.

Maketimizin parçalarını birleştirdikten sonra sıra maketimizi boyamaya geliyor. Kullanıcılara oluşturdukları maketlerin görünen parçalarını farklı renklere boyayabilme imkanı veriliyor. Bunun yanında standary boyama işlemlerinin haricinde maketimize çeşitli desenler de ekleyebiliyor, bu desenleri tercihlerimize göre düzenleyebiliyoruz.

Monzo ile maketinizi tamamladıktan sonra fotoğrafını çekerek paylaşabiliyorsunuz. Uygulama içerisindeki 3 boyutlu modellemeler oldukça başarılı. Oyunun dokunmatik kontrolleri ise oldukça hassas ve olması gerektiği gibi.

Monzo eğer maket oluşturmak hobilerinizin arasında yer alıyorsa kesinlikle denemeniz gereken bir uygulama.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.