Moon Surfing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu

Moon Surfing, uzayın derinliklerinde eşsiz zamanlar geçirebilmenize olanak sağlayan bir mobil beceri oyunudur.

Ayın yüzeyinde surf yapıp belirlenen noktalara seyehat ettiğiniz oyunda gizli kelimeleri açığa çıkarıyor ve zorlu ay görevlerini tamamlıyorsunuz. Zaman kısıtının bulunduğu oyunda elinizi çabuk tutmalı ve en kısa sürede belirlenen istasyonlara ulaşmalısınız. Bir kayağı kontrol ettiğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Uzayın gerçekçi atmosferiyle dikkat çeken oyunda ay yüzeyindeki zorlu araziyle de başa çıkmanız gerekiyor. Basit kontrollere ve sürükleyici etkiye sahip olan Moon Surfing ile harika zaman geçirebiliyorsunuz. Eğer uzaya ilginiz varsa bu oyun mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Kendinizi Apollo uzay görevinde gibi hisse kapılmanıza neden olan Moon Surfing, sizleri bekliyor.

Moon Surfing oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Moon Surfing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Uzayın derinliklerine yolculuk yapabileceğiniz bir beceri oyunu

Moon Surfing, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Moon Surfing, uzayın derinliklerinde zorlu görevleri tamamlamaya çalıştığınız bir oyundur. Belirlenen zamanlar içerisinde hedeflere ulaşmaya çalıştığınız oyunda gizli kelimeleri açığa çıkarıyorsunuz. Ayın zorlu arazisinde surf yaparak görevleri tamamlamaya çalıştığınız Moon Surfing, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Basit kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda gerçekçi bir atmosfer bulunuyor. Uzayın derinliklerinde geçen oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Moon Surfing oyununu sakın kaçırmayın. Eğer uzaya ilginiz varsa bu oyun mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Kendinizi Apollo uzay görevinde gibi hisse kapılmanıza neden olan Moon Surfing, sizleri bekliyor.

Moon Surfing oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Surfing Master

    Mobildeki en iyi sörf oyunu
  • Surfing Boy

    Surfing Boy, sörf yeteneğinizi konuşturacağınız en eğlenceli ve ücretsiz Android oyunlarından bir tanesidir.
  • Surfing Girl

    Surfing Girl, prenses gibi güzel bir kız karakter ile sörf yaparak en uzun mesafeyi gitmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu
  • Dribble Hoops

    Zevkli bir spor oyunu
  • PACYBITS FUT 19

    Eşsiz deneyim sunan bir spor oyunu
  • Super Stick Badminton

    Tenis benzeri arcade spor oyunu
  • Golf Race

    Golf oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun