Moon Tower Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Moon Tower Attack güzel grafikleriyle öne çıkan yeni nesil bir mobil kule savunma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Moon Tower Attack'da bilim kurgunun ve fantastik öğelerin birleştiği bir hikaye bizi bekliyor. Oyunda Ay'a yolculuk ediyoruz ve uzak gelecekte geçen bir hikayeye tanık oluyoruz. Ay'da yaşamın sırrını çözdükten sonra insaoğlu Ay'a yerleşiyor. Fakat bununla birlikte bilinmeyen tehditler de ortaya çıkıyor. Bu tehditleri ortadan kaldırmak ve Ay'daki kolonimizin varlığını korumak bize düşüyor.

Moon Tower Attack'da hem bilim kurgu filmlerindeki gibi futuristik teknolojileri kullanabiliyoruz hem de fantastik edebiyat eserlerindeki gibi orklar ve diğer fantastik yaratıklar ve canavarlarla savaşabiliyoruz. Moon Tower Attack'ın oyun yapısı tower defence türünün ustalarını bile zorlayacak yapıda; çünkü oyunda bir bölümü 2. kere oynadığınızda farklı bir oyun tecrübesi yaşıyorsunuz. Bölüm başında savunma kuleleriniz rastgele yerlere yerleştirilirken düşmanlarınız da her seferinde farklı yerlerden size saldırıyor.

Moon Tower Attack'ta her yeni düşman dalgasında oyun daha da zorlaşıyor. Bunun karşılığında savunma kulelerinizi geliştirebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyorsunuz. Ayrıca özel yeteneklerimizi kullanarak zor durumlarda kendimize bir çıkış kapısı yaratabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Moon Tower Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Moon Tower Attack bilim kurguyu ve fantastik öğeleri aynı oyun içerisinde bir araya getiren bir mobil kule savunma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Moon Tower Attack'da Ay'a yolculuk ediyoruz ve dünyanın uydusuna yerleşmeye çalışan bir koloninin kaderini belirlemek için mücadele ediyoruz. Bu savaşta biz orklar ve farklı fantastik canavarlar saldırırken topraklarımızı korumamız ve düşman dalgalarına karşı ayakta durmamız gerekmekte. Bu iş için farklı özelliklere sahip savunma kulelerinden faydalanıyoruz.

Moon Tower Attack'da her yeni düşman dalgası bize daha güçlü bir şekilde saldırıyor. Güçlenen düşman dalgalarına karşı savunma kulelerimizi geliştiriyoruz ve yeni kuleleri haritada ihtiyaç duyulan noktalara yerleştiriyoruz. Ayrıca özel yeteneklerimizi kritik anlarda kullanarak güç durumlardan kolayca sıyrılabilmekteyiz. Moon Tower Attack'ın oyun yapısı ezbere oynamamızın önüne geçiyor; çünkü her bölümün başında savunma kulelerimiz farklı yerlere yerleştiriliyor. Düşmanlarımız da her seferinde farklı noktalardan saldırıyor. Bu sayede aynı bölümü 2 kere oynasanız bile yeni bir oyun tecrübesi yaşıyorsunuz.

Moon Tower Attack oldukça güzel grafikler ve görsel efektlerle süslenmiş bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Attack Your Friends

    Attack Your Friends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Biker Mice: Mars Attack!

    Biker Mice: Mars Attack!, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Dwellers Gold

    Tower Dwellers Gold mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Incoming! Goblins Attack TD

    Incoming! Goblins Attack TD tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz başarılı bir kule savunma oyunudur.
  • Tower Keepers

    Tower Keepers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • Tower Crush

    Tower Crush, Android işletim sistemi kullanan platformlarda oynanabilen bir kule savunma oyunudur.