Moonlight Game Streaming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,931 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Moonlight Game Streaming, PC oyunlarınızı Android cihazınızda oynamanıza izin veren ücretsiz bir uygulama.

Moonlight Game Streaming, adından da tahmin edeceğiniz üzere PC oyunlarını Android cihazlarınızda oynamanıza izin veren bir uygulama. NVIDIA’nın alt yapısını kullanan uygulama ile PC’nizde yüklü dilediğiniz bir oyunu Android telefon ve tabletinize yansıtarak yüksek kalitede görseller içeren PC oyunlarını evinizin dilediğinizin odasında oynamanın keyfini sürebiliyorsunuz.

Açık kaynak kodlu bir uygulama olarak karşımıza çıkan Moonlight aslında Sony’nin Xperia cihaz kullanıcılarına sunduğu Remote Play, Microsoft’un Windows 10’la birlikte Xbox kullanıcılarına sunduğu Game Streaming uygulamalarıyla aynı mantıkta çalışıyor. İnternet bağlantınızı kullanarak PC’nizdeki oyunu Android cihazınıza yansıtıyorsunuz. Tabii ki bu noktada oyununuzun kesilmemesi açısından 5GHz WiFi bağlantısını destekleyen bir modem olması ve Android cihazınızın giriş seviyesinde olmaması önemli. Ayrıca PC’nizin ekran kartı NVIDIA olması gerekiyor.

PC oyunlarını Android cihazınızda kontrolcülerle (Xbox 360 ve Ps3 - PS4 kontrolcüleri, MOGA controller, Shield, Amazon Fire Game Controller destekleniyor) oynamanın keyfini sürmek için aşağıdaki basit adımları yapmanız gerekiyor:

Kurulum Adımları:

  • PC’nizde GeForce Experience yazılımının açık ve güncel olduğundan, PC’nizdeki oyunları tarattığınızdan emin olun.
  • PC’niz otomatik olarak PC listesinde görünecektir. PC listesinde girişe dokunarak eşleştirmeye başlatın. Eğer başaramazsanız + butonuna dokunun ve IP adresinizi yazarak PC’nizi ekleyin.
  • PC’nizde Android cihazınızda görüntülenen PIN’i girin ve eşleştirmeyi onaylayın.
  • PC listesinden PC’nizi seçtiğinizde Android cihazınıza yansıtabileceğiniz oyunlarınız karşınıza çıkacaktır.

PC Gereksinimleri:

  • NVIDIA GeForce GTX 600/700/800/900 serisi masaüstü veya mobil grafik işlemci (GT-serisi GPU’lar çalışmıyor)
  • NVIDIA GeForce Experience (GFE) 2.2.2 veya daha yeni sürüm
Erkan Calp

Moonlight Game Streaming

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
601 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Moonlight Game Streaming, PC oyunlarını iPhone ve iPad'inizde oynamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Moonlight Game Streaming, PC başında olamadığınız vakit oyunlarınızı iPhone ve iPad’inize yansıtarak eğlenceye kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan açık kaynak kodlu bir uygulama.

Ücretsiz olarak indirip kullanabildiğimiz uygulama Sony’nin Remote Play, Microsoft’un Xbox One Game Streaming uygulaması ile aynı mantıkta çalışıyor. İnternete bağlı kalarak PC’nizdeki oyunları iOS cihazlarınıza yansıtarak, PC’den uzak olduğunuz bir odada oyunlarınızı oynamanın keyfini sürebiliyorsunuz. Oyunların zevkini tam anlamıyla yaşayabilmeniz için tabii ki 5GHz WiFi bağlantısını destekleyen bir modeme, yüksek hızda internet bağlantısına ihtiyacınız var ve PC’nizin ekran kartının NVIDIA olması gerekiyor.

Basit eşleştirme işleminin ardından kullanmaya başlayabileceğiniz oyun akış uygulamasında bit hızı, kare hızı (30Hz ve 60Hz) çözünürlük (720p ve 1080p) ve kontrol seçenekleri (kapalı, otomatik, tam ve basit) de bulunmakta. Uygulamanın Android sürümünde platform gereği OTG kablosuyla takıp PlayStation veya Xbox kontrolcüsüyle de oyunlarınızı oynamanız mümkünken iOS sürümünde telefonunuzu Jailbreak yapmadan kontrolcüyle oynayamıyorsunuz.

PC Gereksinimleri:

  • NVIDIA GeForce GTX 600/700/800/900 serisi masaüstü veya mobil grafik işlemci (GT-serisi GPU’lar çalışmıyor)
  • NVIDIA GeForce Experience (GFE) 2.2.2 veya daha yeni sürüm
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sony Live screen streaming

    Sony Live screen streaming, Android cihazınızda oynadığınız oyunları canlı olarak Twitch ve YouTube kanalınızdan paylaşabiliyorsunuz.
  • Kick APK

    Kick: Live Streaming APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sürümüyle karşımıza çıkıyor. Canlı yayın yapın, içerikleri izleyin ve insanlarla etkileşim sağlayın.
  • MoonLight

    MoonLight, size verilen aynaları taktiksel olarak yerleştirmenizi ve çiçeğe ay ışığını ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Map for Game of Thrones

    Map for Game of Thrones, HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinin çekildiği yerleri gösteriyor.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Samsung Game Launcher APK

    Samsung Game Launcher APK, Play Store ve Galaxy Apps'ten indirilen Android oyunları tek yerde tutar. Çeşitli oyun ayarları da sunar.
  • Tayo's Driving Game

    Eğlence ve eğitimi bir araya getiren bir çocuk oyunu olan Tayo's Driving Game tamamen ücretsiz.
  • Game Channel

    En güzel ücretsiz mobil oyunları Android cihazınıza getiren Game Channel uygulaması, OpenFeint'in bir hizmeti.