Morning Kit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Morning Kit, gelişmiş özelliklere sahip olan ücretsiz bir Android akıllı alarm uygulaması.

Morning Kit, sabahları yatağınızdan sizi çıkaracak olan ve bununla birlikte size gün içerisinde gerekli olabilecek bilgileri sunan ücretsiz bir Android alarm uygulaması.

Akıllı alarm olarak nitelendirilen Morning Kit, Android telefon ve tablet kullanıcıları uyandırmakla yetinmeyerek hava durumu, haber başlıkları, dünya saatleri, döviz kurları ve çok daha fazla bilgiyi sunarak hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de sabahları güne daha çabuk alışmanızı sağlıyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirip yükledikten sonra bilgilerin yer aldığı paneli kendi yaşam ve kullanımınıza göre tamamen kişiselleştirebiliyorsunuz. Ayrıca pek çok farklı arka plan ve tema seçeneği de yine uygulama içerisinde yer alıyor. Eğer akıllı bir alarm uygulamasına ihtiyacınız varsa Morning Kit'e bir şans verebilirsiniz.

Barış YANIK

Morning Kit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Morning Kit, sabahları ihtiyacınız olan her şeyi iPhone ve iPad'leriniz üzerinden size sunan yararlı bir iOS uygulaması.

Morning Kit, iPhone ve iPad sahiplerine ücretsiz olarak alarm, takvim, hava durumu, dünya saatleri, saat, geri sayım, notlar, döviz kurları vb. gerekli bilgilerin hepsini tek bir ekranda sunan yararlı ve kullanışlı bir iOS uygulaması.

İstediğiniz MP3'ü alarm olarak ayarlama imkanınızın olduğu uygulama daha çok çalışanlara yönelik geliştirilen bir akıllı alarm uygulaması diyebilirim. Sabahları sizi uyandırdıktan sonra o gün içerisinde ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi sunna uygulama böylelikle güne hazır bir şekilde başlamanızı sağlıyor.

Tamamen kendi istek ve zevklerinize göre düzenleyebileceğiniz Morning Kit, farklı renk ve temalar ile kullanım imkanına sahip. Not almaya kadar geniş çağlı özelliklere sahip olan uygulamayı ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ediyorum. Memnun kalacağınıza eminim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Good Morning Alarm Clock

    Good Morning Alarm Clock, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • Morning Routine

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır.
  • Mouse Kit

    Mouse Kit, telefonunuzu oldukça kullanışlı bir mouse dönüştürmeyi amaçlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • News Kit

    News Kit, mobil cihazınız üzerinden dünyadaki tüm haberleri anında takip etmenizi sağlıyor.
  • Booster Kit: Clean/Optimize

    Booster Kit: Clean/Optimize Android cihazınızın performansını artıran bir uygulamadır
  • Gold Drum Kit

    Gold Drum Kit uygulamasıyla yüksek kaliteli seslerle bateri çalabilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.