Mother of Myth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
480 TOPLAM İNDİRME

Antik Yunan'a yolculuğa çıktığımız Mother of Myth'te birbirinden güçlü rakiplere karşı mücadele veriyoruz.

Mother of Myth son zamanlarda karşılaştığımız en detaylı grafiklere ve en heyecanlı oyun yapısına sahip olan oyunlardan bir tanesi. Antik Yunan'ın gizemli maceralarına seyahate çıktığımız bu oyunda Athena, Zeus, Hades gibi tanrıların güçlerine ortak oluyoruz ve rakiplerimiz bozguna uğratmaya çalışıyoruz.

Oyunda son derece basit bir kontrol mekanizması kullanılmış. Saldırıda bulunmak için parmağımızı ekranda sürüyoruz. Fakat bunun da bir tekniği var yani rasgele değil. Farklı tekniklerde ustalaşıp daha fazla hasar verebiliyoruz.

Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Mother of Myth'te de farklı akrakter güçlendirmeleri mevcut. Karakterimize farklı tipte zırhlar ve silahlar alabiliyoruz. Oyunun en önemli özelliklerinden biri de her oyuncunun kendine has dövüş stilleri geliştirebiliyor olması. Bu sayede asla bir maçınız diğeri gibi olmuyor ve her zaman farklı deneyimler yaşıyorsunuz.

Oyunda sosyal medya desteği de sunulmakta. Bu özelliği kullanarak Facebook'taki arakdaşlarımızla birebir savaşlar yapabiliyoruz. Bu özellik tecrübe kazanmık için iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Antik dönemleri konu alan oyunlar ilginizi çekiyorsa Mother of Myth'e mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

Mother of Myth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME

Antik Yunan'a uzanan bu heyecanlı oyunda tanrısal güçleri toplayarak düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.

Antik Yunan mitolojisine gizemli ve aksiyon dolu bir yolculuğua çıktığımız bu oyunda nefes kesen savaşlara tanık oluyoruz. Mother of Myth tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabilecğeiniz heyecanlı bir oyun.

2014'ün en popüler aksiyon RPG oyunları arasında yer alan Mother of Myth'te Zeus, Artemis, Athena ve diğer mitolojik tanrıların gücünü kullanabiliyor ve düşmanları bu güçlerimizle yok edebiliyoruz. Titan'lar ve tanrılar arasında geçen bu mücadelede düşmanlarımızı kesmeye çalışıyoruz.

Bunu başarabilmek için kullanabileceğimiz farklı saldırı metodları mevcut. Bu sayede kendi tarzımızı oluşturabiliyoruz. Buna ek olarak karakterlermizin dış görünümlerine de biz karar veriyoruz. Bu noktada karakterleri efsanevi silahlarla donatmak çok önemli zira düşmanlarımız da boş değil. Oyunda Facebook bağlantısı bulunuyor. Bu özelliği kullanarak arkadaşlarımızı davet edebilir ve karşılıklı savaşlara girebiliriz.

Genel olarak oyunda detaylı grafikler görev yapmakta. Kontroller de oldukça basit. Ekranda parmağımızı hareket ettirerek saldırı gerçekleştirebiliyoruz. Siz de Antik Yunan'ın büyülü dünyasına seyahat etmek istiyorsanız Mother of Myth mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mother of Myth Season II

    Mother of Myth Season II güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur
  • Myth of Pirates

    Myth of Pirates ücretsiz bir Android oyunudur
  • Age of Myth Genesis

    Yeni bir imparatorluk inşa etmeye hazır mısın?
  • Myth Defense 2: DF

    Myth Defense 2: DF eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Myth Defense LF

    Myth Defense LF ile eğlenceli bir maceraya atılıyoruz
  • How I Met Your Mother Trivia

    How I Met Your Mother Trivia, Android cihazlarınız üzerinden dünyanın en sevilen dizilerinden biri olan How I Met Your Mother dizisi ile ilgisi soru yarışması uygulamasıdır.
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!