Moto Traffic 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Moto Traffic 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Moto Traffic 3D eğer çok karmaşık bir yapıya sahip olmayan ve cihazınızı yormadan çalışabilecek bir oyun arıyorsanız size aradığınız çözümü sunabilecek bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunu olan Moto Traffic 3D'de temel olarka şehrin en hızlı yarışçısı olmayan çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz ve motorumuzun şöför koltuğuna atlayarak sürüş yeteneklerimizi sergiliyoruz. Oyunda açık bir şehir haritasında yol almaktayız. Oyundaki temel amacımız ise bize verilen süre dolmadan yol üzerinde işaretlenen kontrol noktalarını geçmek. Ne kadar çok kontrol noktasını geçersek o kadar yüksek puan kazanıyoruz.

Moto Traffic 3D'de trafik içinde yol almaktayız. Bu nedenle yarışırken yoldaki araçlara dikkat ederek kaza yapmamamız gerekiyor. Oyun içerisinde 5 farklı motor seçeneği bulunmakta. Kimi motorlar spor yarış motorları şeklindeyken kimi motorlar dirt bike - arazi motoru şeklinde. Oyuncular kazanacakları parayla yeni motorların kilidini açabiliyorlar.

Moto Traffic 3D'nin grafikleri basit görünüyor. Eğer yüksek kaliteli grafikler arıyorsanız Moto Traffic 3D beklentilerinizi karşılamayacaktır. Fakat oyun eski Android cihazlarda bile rahat bir şekilde çalışabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Race the Traffic Moto

    Race the Traffic Moto eğlenceli bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Traffic Racer

    Moto Traffic Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur
  • City Moto Traffic Racer

    City Moto Traffic Racer, motosiklet yarışı oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.
  • Moto Rider Traffic

    Moto Rider Traffic, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir motor oyunu.
  • Moto Traffic Race

    Moto Traffic Race, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli ve ücretsiz motor yarışı oyunlarından bir tanesi.
  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Traffic City Racer 3D

    Traffic City Racer 3D yarış oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Traffic Rush 3D Racing

    Traffic Rush 3D Racing, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.