Motocross Meltdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
351 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz motor yarışı oyunudur.

Motocross Meltdown Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir motor yarış oyunudur. Yüksek kalite grafikleri ve hızlı tarzıyla yarış oyunu sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum.

Grafiklerinin yanında heyecanlı oyun yapısı ve kolay kontrolleri ile de dikkat çeken oyunda tekli ve çoklu oyuncu modları bulunmakta. Iki modda da farklı oyun stilleri bulunan oyunda sevdiğiniz tarzı seçip oynamaya başlayabilirsiniz.

Çeşitli akrobatik hareketler, sıçrama, takla atma gibi tehlikeli şovlar yapabildiğiniz oyunda en yüksek puanları almaya çalışıyorsunuz. Aldığınız puanlarla ise karakterinizi geliştirme şansına sahipsiniz.

Ayrıca kendi motorunuzu düzenleyip özel motor yaratabileceğiniz oyunda 800 farklı düzenleme seçeneği var. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Motocross Meltdown'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Motocross Meltdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
580 TOPLAM İNDİRME

Motocross Meltdown, motorunuzla birlikte tehlikeli hareketler yaparak puan toplayıp şampiyon olmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir iOS motor yarışı oyunudur.

Motocross Meltdown, iOS cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir motor yarışı oyunudur. Oyunu oynarken eğleniceğinize eminim. Oyun sahip olduğu HD grafikler, kolay kontrol mekanizması ve heyecanlı oyun yapısı sayesinde kısa süre içinde favori oyunlarınızdan biri hale gelebilir.

Oyun içerisinde online veya tekli oyun modunda rakiplerinizle karşı karşıya geliyorsunuz. Online ve tekli oyun modlarının içerisindede farklı oyun stilleri bulunuyor. Zevkinize göre bir tanesini seçerek kontrol ettiğiniz motor ile sıçrama, takla vb. tehlikeli ve şova yönelik hareketleri yapmaya başlıyorsunuz. Ne kadar yüksek puan alırsanız, karakterinizin özellik ve yeteneklerini aynı oranda arttırabilirsiniz.

Kendi motorunuzu istediğiniz gibi düzenleyerek, kendinize özel bir motor oluşturabilirsiniz. Motorunuzun üzerinde uygulayabileceğiniz 800 farklı düzenleme seçeneği bulunuyor. Motorunuzu doğru bir şekilde düzenleyip geliştirerek rakiplerinizi yenebilirsiniz.

Eğer yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız, Motocross Meltdown tam aradığınız oyun olabilir. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak hemen indirerek aksiyon ve heyecanlı oyuna başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Motocross

    Stickman Motocross, siyah beyaz görsellere sahip fizik tabanlı sonsuz yarış oyunu.
  • RMX Real Motocross

    Gerçekçi Motocross'da inanılmaz bir motor deneyimine hazır olun.
  • Fun Kid Racing - Motocross

    Fun Kid Racing - Motocross, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri eğlenceli ve sürükleyici bir motosiklet yarışı.
  • MXGP Motocross Rush

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir yarış oyunu
  • Neon Motocross

    Neon Motocross, hem parkurun, hemde motorların kısacası herşeyin neon ışıklar ile oluşturulduğu oynaması zevkli ve ücretsiz bir Android motor yarışı oyunudur.
  • Mad Skills Motocross 2

    Mad Skills Motocross 2, Android cihazlarınız üzerinde oynadıkça bağımlısı olacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir motor yarışı oyunudur.
  • Ultimate MotoCross 4

    Nefes kesen motosiklet yarışlarına katılın.
  • Motocross Offroad : Multiplayer

    Tek kişilik ve çok oyunculu oynanabilen motosiklet yarışı oyunu