MotoGP Racing '18

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan MotoGP Racing 18 ile bizleri birbirinden farklı çok sayıda yarış bekliyor.

WePlay Media LLC tarafından geliştirilen MotoGP Racing 18, mobil platformda oyunculara sunduğu gerçekçi yarış ortamı ile beğenileri topluyor. Farklı yarış modlarına sahip olan oyunda benzersiz motosikletleri deneyimleyebilecek ve özelleştirebileceğiz. Basit kontrollere sahip olan mobil oyunda gerçekçi grafikler yer alıyor.

Zengin atmosfer ile mobil platformda oyunculara sürükleyici bir yarış deneyimi sunacak olan oyunda arkadaşlarımız ile de yarışlara katılabilecek ve onlarla mücadele edebileceğiz. Oyuncular motosikletlerini geliştirebilecek ve parçalarını değiştirerek farklı görünümlere kavuşturabilecekler. İnternet bağlantısı gerektiren yapım da dünyanın dört bir yanından yarışçılar ile karşı karşıya gelebilecek ve sürücülüğümüzü test edebileceğiz. Oyun içerisinde ses efektleri de adrenalin seviyesini yükseltici içeriklere sahip olacak.

Ücretsiz fiyat etiketi ile mobil yarış oyunları arasına dahil olan yapım 10 milyondan fazla oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor. Ülkemiz oyuncuları tarafından da ilgiyle oynanan yapımda zengin bir motosiklet garajı yer alıyor. Adrenalin dolu yarışlar bizleri bekliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

MotoGP Racing '18

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
420.3 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.

WePlay Media LLC tarafından geliştirilen MotoGP Racing '18 ile gerçek zamanlı olarak motosiklet yarışlarına dahil olacağız.

Günümüzün en kaliteli mobil yarış oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan MotoGP Racing '18 tamamen ücretsizdir. Mobil yarış oyunları arasında 10 milyondan fazla bir kitleye hitap ederek bu alandaki başarısını gözler önüne seren yapım gerçek zamanlı olarak mobil yarış severleri bir araya getiriyor.

Farklı motosiklet modellerini deneyeceğimiz oyunda seçtiğimiz motosikleti özelleştirebileceğiz. Gerçekçi pistlerin yanı sıra oynanış mekanikleri bakımından da tatmin edici olan yapım, ücretsiz olması nedeniyle kitlesini de hızla artırmaya devam ediyor. 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapımda gerçekçi grafikler de yer alıyor.

İnternet bağlantısı gerektiren yarış oyununda gerçek zamanlı olarak dünyanın çeşitli yerlerindeki yarışçılar ile karşı karşıya geleceğiz. Oyuncular bitiş çizgisini ilk geçen yarışçı olabilmek için birbirleri ile rekabet edecekler. Farklı şampiyonalara da katılacağımız oyunda lisanslı bir çok motor markası da yer alacak.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • GMG Racing

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • Cyberline Racing

    Ölüm yarışına hoş geldiniz.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Idle Racing GO

    Farklı bir yarış atmosferi bizleri bekliyor.
  • Wiggly racing

    Zorlu ve bir o kadarda eğlenceli yarışlar sizleri bekliyor.
  • Funny Racing Cars

    Etkileyici tasarıma sahip onlarca araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.