MouseBot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME

MouseBot, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz fareli aksiyon oyunu.

MouseBot, fare tuzaklarından kaçmaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu. Animasyonlarla desteklenmiş yüksek kalitede görseller sunan hızlı tempolu oyunda kedi bilim adamlarından kaçmayı başaran bir robot fareyi kontrol ediyorsunuz. CatLab’de birbirinden tehlikeli tuzaklar sizleri bekliyor.

60’ın üzerinde platform stili bölümler sunan oyunda kedi bilim adamlarının her köşeye titizlikle yerleştirdiği tuzaklardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Mayınlar, lazerler, kapanlar, daire testereler, asit ve daha birçok tuzağı aşmak için uğraş veriyorsunuz. Değdiğiniz anda sizi parçalarınıza ayıran tuzakları aşmak elbette kolay olmuyor. Fare olduğunuzdan son derece seri hareket edebiliyorsunuz ancak tuzakların neredeyse aralıksız yerleştirilmiş olmasından dolayı en ufak dikkatsizliğiniz hayatınıza mal olabiliyor.

Refleks, zamanlama, beceri testine sokan oyunda farklı kontrol seçenekleri mevcut. Telefon ve tabletinizde klasik şekilde oynayabildiğiniz gibi gamepad ile de oynayabiliyorsunuz. Android TV sahibiyseniz televizyondan da oynama şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

MouseBot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

MouseBot, robot farenin tuzakları aşmasına yardımcı olduğunuz aksiyon yüklü iOS oyunu.

MouseBot, robot fare ile aksiyonun dibine vurduğunuz eğlence dozu yüksek bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’in yanı sıra Apple TV’de oynanabilen oyunda her yanı tuzaklarla örülü CatLab’den kaçmaya çalışıyorsunuz. Dev kapanlar haricinde mayın, lazer, testere gibi değmenizle parçalarınızı göreceğiniz tuzaklar var.

Kedi laboratuvarında kaçacak yer arayan robot fare, tuzakları aşmak için tüm yeteneklerini kullanıyor. Zıplama, koşma, dönüşme dışında ilerledikçe göreceğiniz becerileriyle şaşırtan robot farenin önüne çıkan engeller akıllıca dizilmiş. Sadece bir farenin geçebileceği aralıktalar ve en ufak dikkatsizliğiniz neticesinde parçalarınız dört bir yana saçılıyor. Geri alma lüksünüz de olmadığından bölüme sil baştan başlıyorsunuz. Bölüm demişken oyunda 70’e yakın zorlu – platform stili bölüm mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu