Moves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
552 TOPLAM İNDİRME

Moves, günlük fiziksel aktivitelerinizi takip ederek zaman çizelgesi üzerinde detaylı bir şekilde gösteren muhteşem bir Android uygulamasıdır.

Günlük yaptığımız rutin işlerin sıklaşması ve yoğunlaşmasıyla birlikte, sağlıklı yaşamak için yapmamız gereken egzersiz ve spor süresini bulamamaya başladık. Fakat egzersiz yapmak vücudumuzu sağlıklı tutmanın en önemli unsurlarından bir tanesi. Bu yüzden bunun için geliştirilmiş bir çok uygulama mevcut. Moves bu uygulamalardan biri olarak, sizin spor asistanlığınızı yapabiliyor. Moves, Android platformunda kendi alanında ne iyi uygulamalardan bir tanesi.

Uygulama sizin günlük yürüme, koşma ve bisiklet sürme aktivitelerinizi kaydederek gün sonunda size detaylı bir rapor sunuyor. Uygulama kullanıcılarına koşması, yürümesi veya bisiklete inmesi için gerekli cesareti veriyor. Günlük bilgilerinizi size sunarak ne kadar sağlıklı olmaya başladığınızı gösteren Moves, size mutluluk aşılıyor. Uygulamayı kullanmak için ise yapmanız gereken tek şey Android cihazınızı yanınızda taşımanız. Geri kalan herşeyi Moves kendi başına yapıyor.

Özellikler:

  • Günlük aktivitelerinizi otomatik olarka takip etme
  • Akıllı sistmei sayesinde gittiğiniz yerleri hatırlama
  • Okunması kolay zaman çizelgesi oluşturma
  • Harita üzerinde rotanızı gösterme
  • Adımlarınızı sayarak size belirli görevler vererek hareketli olmanızı sağlaması
  • Diğer uygulamalar aracılığı ile kişisel bilgi ve istatistiklerinizi paylaşabilme

Uygulamanın batarya kullanımı minimalize edilmiştir fakat farklı cihazlar üzerinde farklı batarya kullanımı görülebilir. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Moves uygulaması sayesinde spora ayıracak vaktiniz olmasa bile belirli sürelerde yürüyüş yaparak günlük egzersizler yapabilirsiniz.

Barış YANIK

Moves

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Move, iPhone ve iPad'leriniz ile günlük fiziksel aktivitelerinizi takip ve kontrol edebileceğiniz yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Moves, kullanıcılarını sürekli hareketli tutabilecek oldukça heyecanlı ve yararlı uygulamalardan bir tanesidir. Yaptığı iş sayesinde kulanıcılarını egzersiz yapmaya teşvik eden uygulama, günlük olarak yaptığınız fiziksel aktivitelerin takibi sağlayarak gün sonunda detaylı bir irapor sunmaktadır.

Sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve sağlıklı yaşamak için gereken en önemli unsurlardan biri olan egzersizi yapmanızı sağlayan uygulamayı oldukça beğenebilirsiniz. Özellikle çalışanların ve yoğun bir iş temposuna sahip olanların, spora gitmek için yeterli zamanı bulamadıkları son zamanlarda, Moves uygulaması bu kişiler için özel olarak tasarlandı. Sizi spora gitmeniz konusunda zorlamayan fakat gün içinde attığınız adımları ve diğer fiziksel aktiviteleri sayan ayrıca takip eden uygulama gün sonunda zaman çizelgesi üzerinde detaylı bir rapor sunuyor.

Uygulama sizin yürüme, koşma ve bisiklet sürme aktivitelerinizi saymak için özel olarak tasarlandı. Kullanabilmek için ise tek yapmanız gereken iPhone veya iPad'lerinizi yanınızda taşımanız. Geri kalan herşeyi Moves kendi başına halledebiliyor.

Şık ve modern arayüzü sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Moves, zamanla sizi daha fazla yürümeye, koşmaya veya bisiklet sürmeye teşvik ederek daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı sağlıyor.

Uygulamanın güzel yanlarından biri ise düzenli olarak gittiğiniz algılayarak bunları harita üzerinde göstermesi. Ayrıca bu mekanlara giderken ne kadar adım attığınızda gösterebiliyor. Bataryanızı diğer kullandığınız uygulamalara göre biraz daha fazla oranda kullanan Moves'un, batarya kullanım miktarını düşürebilmek için GPS'i kapatabilirsiniz.

Ücretli olmasına rağmen son derece yararlı bir uygulama olan Moves'u, tüm iPhone ve iPad sahiplerinin kullanmasını tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Moves

    Soccer Moves oldukça farklı ve eğlenceli bir futbol oyunudur
  • SpongeBob Moves In

    SpongeBob Moves In, simülasyın oyunu oynamaktan keyif alanların SpongeBob ile kendi şehirlerini kurup yönetebilecekleri eğlenceli bir Android oyunu.
  • Bold Moves

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.