Moy 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,989 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Sanal bebeğe benzerliğiyle dikkat çeken Moy 2'de sevimli bir karakterin bakım sorumluluğunu üstleniyoruz.

Moy 2, bir zamanların efsanevi oyuncağı sanal bebeği anımsatan ücretsiz bir oyundur. Son derece keyifli bir yapıya sahip olan oyunda tuhaf pokemonlara benzeyen bir karaktere bakıyoruz. Bu karakterin bir insandan farkı yok ve her türlü ihtiyacına cevap vermemiz gerekiyor.

Oyunda Moy isimli karakterimiz zaman zaman hastalanıyor ve bizim de onu iyileştirmemiz bekleniyor. Buna ek olarak karnı acıkınca yemek vermeli, kirlendiğinde yıkamalı ve uykusu gelince uyutmalıyız. Karakterimizin görünüşünü farklı kıyafetler ve objelerle değiştirebiliriz. Canınız mı sıkıdlı? O halde bırakın Moy sizin için bir şarkı söylesin.

Oyunun grafikleri genel olarak çocuklara hitap ediyor. Adeta bir çizgi film havasında tasarlanmış bu grafikler oyunun genel yapısını düşündüğümüzde iyi bir seçim olmuş diyebilirim.Çocuksu grafiklere ve modellemelere ek olarak Moy 2'de keyifli animasyonlara da yer verilmiş.

Siz de geçmiş zamanların popüler oyuncağı sanal bebeğe benzerliğiyle dikkat çeken bu oyunla biraz nostalji yapmak istiyorsanız ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Moy 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
23.3 MB DOSYA BOYUTU

Moy 2, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde bakımını yaparak büyütmeniz gereken ve her an ilgilenmeniz gereken bir ücretsiz sanal bebek oyunudur.

Bir zamanlar elimizden düşmeyen sanal bebekler artık mobil cihazlarımızda. Eğer iPhone, iPad yada Android mobil cihazınız varsa Moy 2 oyunu ile sanal bebek bakma keyfini ücretsiz olarak yaşayabilirsiniz. Fakat bu oyun eski sanal bebeklere göre çok daha gelişmiş diyebilirim.

Oyunda sanal bebek yerine jöleden oluşan sevimli bir yaratığı büyütüyoruz. Cinsiyetini erkek yada kız olarak siz belirliyorsunuz ve ilgilenmeye başlıyorsunuz. İlgilenmek diyip geçince söylemesi kolay oluyor ama bu sevimli şeye bakmak hiç de kolay değil. Çünkü sıkıldığında eğlendirmeli, altını değiştirmeli ve acıktığında karnını doyurmalısınız. Bunlar dışında pislendiğinde yıkamalı ve yeni kıyafetlerini giydirmelisiniz. Gerçek bir bebek gibi şefkat görmesi gereken Moy, onunla ilgilenmediğiniz zamanlarda mutsuzlaşıyor ve bu sizin başınıza daha fazla sorun çıkarıyor.

Konuşabilen bir yaratık olarak geliştirilen Moy, size şarkılar söyleyebilir ve sizinle konuşabilir. Ayrıca Moy'u büyüdükçe her halini Facebook üzerinden arkadaşlarınız ile de paylaşabilirsiniz. İlk serisinden sonra çıkan 2. oyunu ile de oldukça ilgi gören Moy, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi sanal bebek uygulamalarından bir tanesidir.

Oyunda Moy dışında ilgilenebileceğiniz bir de bahçeniz bulunuyor. Bu bahçeyi kendi zevklerinize göre tasarlayarak istediğiniz düzenlemeleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Özellikle çocukların çok fazla eğlenebileceği bir oyun olan Moy 2'ye mutlaka bir göz atmanızı öneriyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moy 4

    Moy 4i her yaştan oyunseverin büyük beğeniyle oynayabileceği, eğlenceli bir evcil hayvan bakma oyunu.
  • Moy 3

    Moy 3, sanal pet oyunları oynamaktan keyif alanlar için hazırlanan ve serinin 3. oyunu olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Moy's World

    Moy's World, platform oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin göz atması gereken bir seçenek.
  • Moy 7 APK

    Moy 7 sanal bir evcil hayvanın bakımını üstlendiğiniz Android oyunu. Sanal evcil hayvan oyunu APK, eğlenceli bulmaca, arcade, yarış, gündelik mini oyunlar içeriyor.
  • Moy 5 - Virtual Pet Game

    Moy 5 - Virtual Pet Game, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sanal hayvan besleme oyunu.
  • My Moy

    My Moy, Android telefon yada tabletleriniz üzerinde tıpkı gerçek bir evcil hayvan besler gibi sanal hayvan beslemenizi sağlayan eğlenceli bir oyun.
  • Moy City Builder

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şehir inşası oyunudur.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.