Mr Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
291 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Öldür ya da öl!

Mr Gun, Ketchapp’ın basit görselli mobil oyunları sevenlere özel hazırladığı arcade oyunlardan biri. Görselliği arka plana atan diğer deyişle oynanışı ön plana çıkaran arcade türü oyunları seviyorsanız, kaçırmayın derim. Boş zamanlarda, bekleme anında, toplu taşımada kısaca her yerde açıp zaman geçirmek, kafa dağıtmak için oynayabileceğiniz harika bir oyun; tavsiye ederim.

Android platformunda piksel görselli oyunları hatırlatan ateş etme oyunu olarak karşımıza çıkan Mr Gun’da kare kafalı farklı silahlar kullanabilen karakterlerle savaşıyorsunuz. Ateş etmek için dokunmanız yeterli oluyor lakin kafalarından indirirseniz puanınız ikiye katlanıyor, ekstra para kazanıyorsunuz. Bölüm geçtikçe daha zorlu düşmanlar karşınıza çıkmıyor. Tek bir düşman lakin ıskalama şansı vermiyor. Öldür ya da öl! olarak da özetleyebilirim.

Erkan Calp

Mr Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
51.3 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yeni arcade oyununda ateş ederek ilerliyoruz.

Mr Gun, Ketchapp’ın olmasıyla mobil platforma öne çıkan ateş etmeli arcade oyunu. “Öldür ya da öl” mantığıyla ilerleyen, boş zamanlarınızda, yolda, arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz türde eğlence dozu yüksek bir oyun. Tek dokunuş kontrolleriyle her yerde rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ateş etmeye dayalı basit oyunları seviyorsanız, keyif alacaksınız!

Görsellikten ziyade oynanışa ağırlık veren arcade oyunlardan biri Mr Gun. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere ilginç bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Karşınıza çıkan düşmanları tek atışta indirerek yolunuza devam ediyorsunuz. Düşmanların bir sonu yok. Bölüm geçtikçe kendini daha iyi koruyan, daha dayanıklı düşmanlar karşınıza çıkıyor. Her bölümde tek bir kişiyi öldürmeye çalışıyorsunuz. Düzgün nişan alamayıp öldüremezseniz yaşama şansınız da olmuyor. Düşmanınızı kafadan vurmak zorunda değilsiniz lakin bunu başarırsanız puanınız ikiye katlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spinny Gun

    Süper eğlenceli ateş etme oyunu
  • Gun&Girls.io

    Kızlar da çok iyi savaşır!
  • Hyper Gun

    Savaşa son verebilecek tek askersiniz.
  • Nonstop Guns

    Hayatta kalmak istiyorsanız durmadan ateş etmelisiniz!
  • Jetpack Joyride 2 APK

    Jetpack Joyride 2 APK, mobilde en çok oynanan zıplamalı oyun Jetpack Joyride'ın yenisi. Kahramanımız artık ateş ediyor!
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Scary Jack

    Ödül avcılarının işini bitirin!
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu