Mr Tart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Mr Tart'ta engellerin üzerinden zıplayarak ilerlemeye çalışan sevimli karakterlerin kontrolünü üstleniyoruz.

Mr Tart, iPhone ve iPad cihazları üzerinde eğlenceli bir beceri oyunu oynamak isteyenlere yönelik hazırlanmış bir oyun. Ücretsiz olarak sunulan Mr Tart'ta sevimli karakterlerin zorlu parkurlar üzerinde ilerlemelerini sağlıyoruz fakat bunu yapması hiç de kolay olmuyor.

Öncelikle oyunun görsel anlamda üst düzey bir yapım bekleyenlere hitap etmediğini belirtelim. Çünkü Mr Tart'ta çizgi filmlerde görmeye alışkın olduğumuz türde bir modelleme konseptine yer verilmiş. Asıl önemli olan oyunun zorluk seviyesi. Çocuksu gibi görünen bu oyun birden adeta bir canavara dönüşüyor.

Oyunda kullanılan kontrol mekanizması diğer pek çok oyunda gördüğümüz gibi tek dokunuş üzerine kurulu. Ekrana her bastığımızda karakter otomatik olarak zıplıyor. Bu noktada zamanlamaya ekstra dikkat etmemiz gerekiyor çünkü yanlış zamanda ekrana dokunursak karakter önce veya sonra zıplayıp engele çarpabilir.

Ne kadar fazla ileri gidersek en yüksek skorumuz o mesafe oluyor. Oyunun en güzel yanı birçok farklı karakter sunması. Zamanla hepsini açıp oynama şansına sahip oluyoruz. Beceri ve refleks oyunlarına ilginiz varsa Mr Tart kısa sürede favoriniz olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean ile maceraya atılın!
  • Mr. Right

    Mr. Right mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Mr Jump

    Mr Jump, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, becerilere dayalı bir oyun.
  • Mr. Muscle

    Mr. Muscle'da halteri dengede tutmaya çalışan kahramanımıza yardım etmeye çalışıyoruz.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık simülasyon oyunu
  • Mr Flap

    Mr Flap, iOS cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak indirerek oynayabileceği alternatif Flappy Bird oyunlarından bir tanesidir.
  • Mr. Umbrella

    Mr. Umbrella keyif veren fakat aynı zamanda oyuncuları çıldırma noktasına getirebilen bir oyun.
  • Mr Bow

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu