MSQRD

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,491 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

MSQRD, Android platformunda da yer alan popüler selfie uygulaması.

MSQRD, video selfie’ler çekip canlı filtrelerle süsleyebileceğiniz bir Android uygulaması. iOS platformunda uzun süredir olan ve oldukça popüler bir uygulama nihayet Android platformuna da geldi ancak şu anda beta aşamasında; dolayısıyla yer yer sorunlarla karşılaşmanız muhtemel.

Selfie’mize farklı filtreler uygulayabileceğiniz onlarca uygulama mevcut ancak MSQRD uygulaması bambaşka bir uygulama. Uygulama video selfie’lerinizi kaydederken filtre uygulamanıza izin veriyor. Bir ünlünün veya karakterin yüzünü kendi yüzünüze uygulayabiliyorsunuz ki uygulama bu konuda oldukça başarılı. Yüz takip sistemi sayesinde yüzünüzü hangi noktaya çevirirseniz çevirin filtreler yüzünüzden kopup başka noktaya gitmiyor.

Uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Klasik olarak ön kameraya geçiş yapıyorsunuz ve selfie’nizi çekiyorsunuz. Ardından yüzünüze uygulayabileceğiniz canlı filtreler hemen görüntünüzün altında listeleniyor. Filtreleri o anda uygulayıp ön izlemesini yapabiliyorsunuz. Akabinde başka Instagram, Facebook olmak üzere dilediğiniz sosyal platformda paylaşıyorsunuz.

Erkan Calp

MSQRD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,050 TOPLAM İNDİRME
178 MB DOSYA BOYUTU

Çektiğiniz fotoğraf ve videolara eğlenceli animasyonlar ekleyerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

MSQRD uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızdan çektiğiniz fotoğraf ve videolara eğlenceli animasyonlar ekleyerek keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.

İlginç bir efekt ve filtre uygulaması olan MSQRD, video ve fotoğraflarınıza ekleyeceğiniz hareketli animasyonlar ile ilginç çalışmalar ortaya çıkarabiliyorsunuz. Snapchat uygulamasındaki Lenses özelliğine benzer şekilde animasyonlar bulunan uygulamada mimiklerinizi kullanarak yaratıcı çalışmalar çıkarmak sizin elinizde. Fotoğraflarınıza da birbirinden çeşitli filtreler ve efektler uygulayabileceğiniz uygulamada arkadaşlarınızın fotoğrafları üzerinde çalışarak eğlenceli vakit geçirmeniz mümkün.

iPhone ya da iPad cihazlarınızın ön kamerası ile fotoğraf veya video çektikten sonra, animasyonları uygulamak için ekranı sağa ve sola kaydırabilirsiniz. Animasyon ve efektler arasından beğendiklerinizi uyguladıktan sonra ister telefonunuza kaydedebilir isterseniz de sosyal ağ platformlarında paylaşabilirsiniz. MSQRD uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında