Muhtar Bilgi Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Muhtar Bilgi Sistemi uygulaması, muhtarların kamu hizmetlerini etkili bir şekilde yürütmesi amacıyla hazırlanan bir uygulama.

Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasıyla Android cihazlarınızdan talep, öneri ve şikayetlerinizi elektronik ortamdan ilgili kurumlara iletebilirsiniz.

Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan 50 bini aşkın muhtar bulunuyor. Muhtarların kamu hizmetlerini daha etkin ve kaliteli bir şekilde yürütebilmesi amacıyla geliştirilen Muhtar Bilgi Sistemi uygulaması sayesinde talep, öneri ve şikayetler elektronik ortamda ilgili birimlere kolayca iletilebiliyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından hizmete sokulan Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasında, her muhtara özel tanımlanan kurumsal e-posta adresi sayesinde muhtarlar da hizmetlerini daha kaliteli bir şekilde yürütebilme imkanına sahip oluyorlar. Giriş işlemlerinin ardından sisteme giriş yapabileceğiniz uygulamada, talep gönderebileceğiniz gibi gönderdiğiniz taleplerin durumunu da sorgulayabiliyorsunuz. Gönderdiğiniz talepler de öncelikli olarak işleme alınıyor ve Valilik veya Belediyelere yönlendirilerek talepleriniz değerlendiriliyor.

Volkan Yılmaz

Muhtar Bilgi Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
23.7 MB DOSYA BOYUTU

Muhtarların daha kaliteli ve etkin bir hizmet sunması için geliştirilen Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasında kolayca talep, öneri ve şikayetler iletilebiliyor.

Muhtar olarak görev yapıyorsanız, iOS cihazlarınıza indireceğiniz Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasıyla talep, öneri ve şikayetlerinizi kolayca iletebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen ve aktif görevde bulunan muhtarların işini kolaylaştırmayı amaçlayan Muhtar Bilgi Sistemi uygulaması, muhtarların çeşitli talep, öneri ve şikayetlerini elektronik ortamdan iletebilmelerini sağlıyor.

Halihazırda görev yapan 50 bini aşkın muhtar bulunan ülkemizde, muhtarların daha kaliteli ve etkin bir şekilde kamu hizmetlerini yürütebileceği Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasına giriş yapıldıktan sonra göndermek istediğiniz talep, öneri ve şikayetlerinizi oluşturmaya başlayabiliyorsunuz. Bunun yanında, gönderdiğiniz taleplerin durumunu da sorgulayabileceğiniz uygulamada yeni talepler oluşturmaya da devam edebilirsiniz. Taleplerinizi öncelikli olarak işleme alan ve gerekli birimlere ileten Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • Samsung Focus

    Samsung Focus, Android işletim sistemi kullanan telefonda çalışabilen bir tür iş üretkenliği arttırma uygulamasıdır.
  • Rota Araç Takip Sistemi

    Rota Araç Takip Sistemi, Android telefon ve tabletlerinizin yardımıyla araç filonuzu takip ve kontrol edin.
  • Solit Araç Takip Sistemi

    Solit Araç Takip Sistemi, araba filonuzu takip edebileceğiniz başarılı bir Android araç takip uygulaması.
  • Samsung TV

    Samsung TV uygulaması ile eski ve yeni nesil tüm Samsung TV modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Astro: AI meets Email

    Astro: AI meets Email, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde kullanılabilecek bir e-posta istemcisidir.
  • Yolcular için Gümrük Rehberi

    Yolcular için Gümrük Rehberi uygulaması ile gümrükten geçirebileceğiniz ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.