Mushboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Mushboom, kontrol edeceğiniz karaktere zorlu bölümlerde rehberlik ederek başarıya ulaşmaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.

Her iki mobil platformu üzerinde son zamanların favori oyunlarından biri olmayı başaran Mushboom, oynadıkça bağımlısı olacağınız ve farklı bir oyun yapısına sahip heyecanlı bir aksiyon oyunudur. Genel yapısı itibariyle sınırsız koşu oyunlarına benzeyen Mushboom, bu tür oyunları seviyorsanız çok eğlenebileceğinmiz türden bir oyundur.

Oyun içerisinde şehir yaşantısından ve çalışmaktan sıkılarak kendini ofisin dışına atmış bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Bu aşamadan sonra karakterin kontrolünü sağlayarak ona yardımcı olmalısınız. Yolunuza çıkacak olan engelleri ve düşmanları atlatmalı ve aynı zamanda yol üzerindeki tüm mantarları toplamalısınız.

Yüksek detaylı ve 3 boyutlu grafikler sunan Mushboom, grafikleri ile oyunun genel kalitesini arttırıyor ve oyuncuları tatmin ediyor. Oyunun sahip olduğu kontrol mekanizması ise oldukça rahat ve sorunsuz. 100'den fazla bölüm bulunan oyunda her bir bölüm bir öncekine göre daha çekişmeli ve zorlayıcıdır.

Kendine özgü stili, oyun yapısı ve özellikleri ile rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başaran Mushboom'u Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamak isterseniz tek yapmanız gereken ücretsiz olarak indirmek.

Oyun için hazırlanan aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Barış YANIK

Mushboom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Mushboom, iOS platformunda oynayabileceğiniz en heyecanlı ve ücretsiz aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Mushboom, Android ve iOS kullanıcıları arasında oldukça popüler oyunlardan bir tanesidir. Oynadıkça bağımlılık yapan Mushboom'u yükledikten sonra neden popüler olduğunu sizde anlayabilirsiniz. Oyun içerisinde kontrol edeceğiniz karakter, ofisinden, şehir yaşantısından ve kalabalığından sıkılmış ve dışarıya çıkarak hayallerini gerçekleştirmeye karar vermiştir.

Oyun sahip olduğu yapı nedeniyle sınırsız koşu oyunları ile benzerlik göstermektedir. Eğer bu türdeki sınırsız koşu oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Mushboom sizin için eğlenceli olabilecek oyunlardan bir tanesidir.

Oyunun grafikleri oldukça tatmin edici. Yüksek detaylı grafikler ile donatılan ve ilginç bir oynanışa sahip olan oyunda başarılı olmak için kontrol ettiğiniz karaktere tehlikeli bölümler içinde rehberlik yapmalısınız. Yolunuza çıkacak olan engelleri atlatmalısınız. Engeller dışında sizi durdurmak isteyen bazı düşmanlarda bulunuyor. Engelleri ve düşmanları atlatmaktan ayrı olarak yapmanız gereken bir görev daha bulunuyor. Yol üzerindeki tüm mantarları toplayarak karakterinizi mantar ile doldurmalısınız.

Her biri farklı yapıya sahip toplamda 100'den fazla bölüm oyunda sizi bekliyor. Ayrıca oyun içerisinde bir çok kullanışlı eşya, araç ve karakter bulunuyor.

iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki oyunlardan sıkıldıysanız ve gerçekten eğlenebileceğiniz farklı bir oyun arıyorsanız, Mushboom'u ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlamanızı tavsiye ederim.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!