Music and Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
406 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Music and Video Downloader, YouTube videolarını izleyebilir, mp3 formatında doğrudan müzik kütüphanenize indirebilirsiniz.

Music and Video Downloader, YouTube videolarını istediğiniz kalitede izleyebileceğiniz ve Windows Phone telefonunuza indirebileceğiniz YouTube uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak geliyor.

Çevrimiçi video izleme platformlarında en çok tercih edilen isim YouTube’un Windows Phone platformu için resmi uygulaması bulunmaması sebebiyle mağazadaki YouTube uygulamalarının sayısı bir hayli fazla ve her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Music and Video Downloader da bunlardan biri.

Ücretsiz olmasına karşın şimdiye kadar gördüğüm en fazla özelliğe sahip YouTube uygulaması diyebileceğim Music and Video Downloader, arayüz tasarımı yönünden çok çok geride kalsa da oldukça kullanışlı. Dilediğiniz YouTube videosunu ister standart isterseniz de yüksek kalitede izleyebiliyor, telefonunuza doğrudan .mp3 formatında kaydedebiliyorsunuz. İndirdiğiniz mp3 dosyalarını müzik kitaplığınıza kaydedebiliyor ve sanatçı - albüm ismi ve türü gibi detayları istediğiniz şekilde düzenleyebiliyorsunuz.

Eş zamanlı indirmeyi destekleyen Music and Video Downloader, Windows Phone 8.1’li cihazlarda da çalışacak şekilde tasarlanmış ve sürekli güncelleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile YouTube videolarını mp3 formatında, en iyi kalitede indirebilirsiniz.
  • Perfect Music Downloader Unlimited

    Windows Phone cihazınız için müzik indirebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız Perfect Music Downloader Unlimited işinize yarayacaktır.
  • Music Downloader WP8

    Music Downloader WP8 uygulaması ile popüler parçaları ücretsiz ve legal olarak indirebilirsiniz.
  • Music mp3 unlimited downloader

    Music mp3 unlimited downloader ile farklı türde milyonlarca parçaya sözleri ile birlikte ulaşabilir, ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • HQ Music Downloader

    Windows Phone cihazınızdan müzik dinleyebileceğiniz veya indirebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • YouTube Downloader Professional

    YouTube Downloader Professional ile YouTube videoları ses ve video formatında cihazınıza indirebilirsiniz.
  • Music Downloader

    Music Downloader, Windows Phone için şarkı indirme uygulamasıdır.
  • Youtube.com Downloader

    Youtube.com Downloader ile YouTube videolarını ses veya görüntü olarak telefonunuza indirebilirsiniz.