Mussoumano 3D Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Mussoumano 3D Run oyununda ünlü rapçi ve Youtuber Mussoumano'yu hayranlarının elinden almak ve hayatını kurtarmak için koşturun.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Mussoumano 3D Run mobil oyunu, Brezilyalı popüler rapçi ve Youtuber Mussoumano olarak oynayacağınız ve sonsuz bir koşuşturmayı konu alan eğlenceli bir macera oyunudur.

Mussoumano 3D Run mobil oyununda sonsuz bir koşu sizi bekliyor. Klasik koşu oyunlarını andıran oyunda çeşitli araçlar ve çevre koşullarıyla olaya renk katılmış durumda. Akıcılık adına bir sorunu bulunmayan oyunda araç değiştirerek de oyundaki tekdüzeliği kırabiliyorsunuz. Mussoumano bazen bir deve üzerinde koşacak, bazen bir motosiklet kullanacak, bazen de bir uçan halıyla kaçacak.

Oyunda Mussoumano’nın kaçması gereken kitle de aslında onun hayranları. Mussoumano ile selfie çektirmek isteyen topluluk o kadar kalabalık ki canınızı kurtarmak için kaçmaktan başka çareniz yok. Oyunda Mussoumano’nun giysilerini ve aksesuarlarını da değiştirebilir çeşitli maskeler ve şapkalarla kendi stilinizi yansıtabilirsiniz. Basit kontrolleri ve kaliteli grafikleriyle üst düzey bir koşu oyunu olan Mussoumano 3D Run mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

 

 

Yağız Sarman

Mussoumano 3D Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

Mussoumano 3D Run mobil oyununda Brezilyalı ünlü rapçi ve Youtuber Mussoumano'yu hayranlarının sevgi selinden kurtarmaya çalışacaksınız.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Mussoumano 3D Run mobil oyunu, tipik bir koşu oyunu olmakla beraber ünlü Brezilyalı rapçi ve Youtuber Mussoumano’nun hayranlarından kaçmasına sahne olan keyifli bir macera oyunudur.

Mussoumano 3D Run mobil oyunu benzer dash ve run oyunlarından çok da farklı değil. Oynanış itibarıyla fark olmasa da oyunda yer alan nesneler ve çevre koşulları oyuna sıra dışı bir hava katmış durumda. Kaliteli grafiklerle de desteklenen oyunda akıcılık yakalanırken ünlü bir isim olan Mussoumano’nun varlığı da oyunu cazibeli kılıyor.

Ayrıca oyunda Mussoumano’nun sadece koşarak kaçmadığını da görüyoruz. Oyunda bazen bir deve ile, bazen bir motosiklet ile, bazen de bir uçan halıyla kaçaksınız. Mussoumano’nun kaçtığı kalabalık da aslında onun hayranlarından oluşuyor. Ancak o kadar çok insan var ki bu insan seline kapılırsanız hayatta kalmanız çok zor. Bu yüzden Mussoumano’nun hayatını kurtarmak için kaçmasına yardım etmelisiniz. Etkileyici ses efektleri ve görsel detaylarıyla öne çıkan oyunda Mussoumano’nun kıyafetlerini ve aksesuarlarını da kişiselleştirebilirsiniz. Oldukça başarılı bir oyun olarak öne çıkan Mussoumano 3D Run’ı AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

 

 

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • 3D Ice Run

    3D Ice Run karşımıza aksiyon dolu bir koşu oyunu olarak çıkıyor.
  • 3D City Run 2

    3D City Run 2, sonsuz koşu oyunu dinamiklerini zombi temasıyla birleştiriyor.
  • City Run 3D

    City Run 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Angry Gran RadioActive Run

    Angry Gran RadioActive Run, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerlemeli bir koşu oyunudur.
  • Mussoumano Game

    Mussoumano Game, Mussoumano adında bir karakteri yönettiğimiz zevkli ve zorlu bir koşu oyunudur.