Mutants Genetic Gladiators

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Mutantlar ile savaşacağız.

Clelsius Online tarafından geliştirilen ve mobil platform oyuncularına sunulan Mutants Genetic Gladiators tamamen ücretsizdir. Mobil aksiyon oyunları arasında olan ve birbirinden farklı karakteleri bünyesinde bulunduran oyunda, dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve onlara mağlubiyeti tattırmaya çalışacağız.

Yüksek kaliteli grafikleri ve 300 benzersiz mutantın yer aldığı mobil oyunda kalıcı internet bağlantısı gerekiyor. Güçlü bir mutant takımı toplayarak dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı savaşacağımız yapım da yeni ve güçlü mutantların kilitlerini açabilmek için seviye yükseltmeye çalışacağız.

Mutantlarımızı donatarak ve seviyelerini yükselterek daha güçlü bir hale getireceğimiz yapım da takımımızı zafera taşıyacak hamleler yapmaya çalışacağız. Görsel anlamda tatmin edici olan mobil yapım içerikleri bakımından da bizlere geniş bir evren sunuyor. Mobil platformlarda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından tutkuyla oynanan başarılı yapım 2 Kasım 2018’de de son güncellemesini aldı.

Google Play’de 4.5 gib bir skor puanına sahip olan yapım ülkemiz oyuncuları tarafından da benimseniyor.

İyi eğlenceler.

Doğukan Çağlakpınar

Mutants Genetic Gladiators

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı mutant savaşlarına katılacağız.

5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Mutants Genetic Gladiators mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan bir aksiyon oyunudur.

Kaliteli grafiklerin yüksek ses çözünürlüğü ile buluştuğu oyunda bizleri mutantlarla dolu bir evren bekliyor. Oyun içerisinde kendi mutant takımımızı kuracak ve dünyanın çeşitli yerlerindeki oyunculara meydan okuyacağız. Seviye sisteminin yer aldığı oyunda mutantlarımızın seviyesini artırarak onları daha etkili bir hale getirebileceğiz.

Celsius Online tarafından geliştirilen ve mobil platformlarda ücretsiz olarak yayınlanan yapım da iyi bir lider olmaya çalışacağız. Dünya çapındaki karşılaşmalara katılarak ve çok oyunculu olarak turnuvalarla boy gösterebileceğiz.

Toplanacak ve keşfedilebilecek 300 benzersiz ve farklı mutantın yer aldığı yapım da yeni ve güçlü mutantların kilitlerini de açmaya çalışacak ve onları kullanabileceğiz. Yeni saldırılar gerçekleştirerek daha güçlü bir hale gelebileceğiz.

3v3 savaşlar yapabilecek ve milyonlarca saldırı türünü deneyimleyebileceğiz. 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan mobil aksiyon oyunu 4.5 gibi bir yüksek skor puanına sahip. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak Mutants Genetic Gladiators’u indirebilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mutants: Genetic Gladiators

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Tiny Gladiators 2

    Ufak gladyatörler arenada!
  • Animals vs. Mutants

    RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.