Mutfakta Ne Var

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Mutfakta Ne Var uygulamasında Türk ve dünya mutfağına ait yüzlerce yemek tarifi bulunuyor.

Mutfakta Ne Var, 10’dan fazla kategoride yüzlerce yemek tarifine ulaşabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Türk ve yabancıların damak tadına uygun tatları birleştiren uygulamada öneri bölümü de bulunuyor.

Android tablet ve telefonunuzda kullanabileceğiniz Mutfakta Ne Var uygulaması yemek tariflerini resimli olarak göstermekle kalmıyor, elinizdeki malzemelere göre hazırlayabileceğiniz yemekleri gösteriyor. En az 3 malzeme seçimi yaptığınızda o malzemelerle yapılabilecek en iyi yemekler listeleniyor. Bu yönden benzerlerinden farklılık gösteren uygulamada aperatiflerden içeceklere, çorbalardan baklagillere, deniz ürünlerinden et yemeklerine toplam 16 kategoride yemek listeleniyor. Özel bir yemek arıyorsanız arama kutusu emrinize amade. Ancak çeşit çok olduğundan arama yaparken tabiri yerindeyse nokta atışı yapmanız gerekiyor. Örneğin; canınız mantı tarifini almak istiyorsanız ev yapımı mantı mı, Kars mantısı mı, yufka mantısı mı, Özbek mantısı mı, patates mantısı mı olduğunu belirtmeniz gerekiyor.

Mutfakta Ne Var, Türkçe ve kullanımı basit arayüz ile geldiğinden dilediğiniz yemek tarifine ulaşmanız fazla zamanınızı almıyor. Pratik, hızlı bir yemek tarifi uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

Mutfakta Ne Var

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

Mutfakta Ne Var, mutfağınızdaki malzemelere göre yemek önerisi alabileceğiniz pratik, hızlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Türk ve dünya mutfağına ait yüzlerce yemek tarifinin yanı sıra sadece elinizdeki malzemeleri kullanarak yapabileceğiniz yemekleri gösterebilen Mutfakta Ne Var adlı uygulama benzerlerinden oldukça farklı.

Mutfakta Ne Var, hem iPhone hem de iPad kullanıcılarına yönelik hazırlanmış zengin içerikli bir yemek uygulaması. Aperatif, baklagiller, çorbalar, deniz ve et ürünleri, hamur işleri, içecekler ve daha onlarca farklı kategoride hazırlanmış birbirinden leziz tatların nasıl hazırlanacağını öğrenebileceğiniz uygulama mutfağınızda bulunan tariflere göre yemek önerilerinde de bulunabiliyor. O gün mutfağınızda bulunan malzemeleri uygulama üzerinden işaretleyerek o malzemelere en uygun yemeği öğrenebiliyorsunuz. Tüm tarifleri tek bir bakışta görebileceğiniz gibi “Tarif Ara” butonuna dokunarak istediğiniz bir yemeğin tarifi almanız da mümkün.

Favoriler listesi oluşturarak beğendiğiniz yemekleri bir araya toplamanıza, menünüzü oluşturmanıza imkan tanıyan Mutfakta Ne Var, yemek yapmayı seven herkesin kesinlikle denemesi gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nursel'in Mutfağı

    Mutfakta harikalar yaratabileceğiniz birbirinden lezzetli tariflere kolayca ulaşın!
  • Hamur İşi Tarifleri

    En leziz hamur işi tariflerine ulaşabilir, mutfakta harikalar yaratabilirsiniz.
  • Cookpad Recipes

    Cookpad Recipes uygulaması ile mutfakta yepyeni lezzetler deneyebilirsiniz.
  • Kısık Ateş

    Mutfakta vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız, Kısık Ateş uygulamasıyla birbirinden lezzetli ve özel tarifleri bulabilirsiniz.
  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların mutfakta hünerlerini sergileyebilecekleri renkli - eğlenceli bir Android oyunu.
  • Cooking Joy

    Hayalinizdeki mutfakta aşçılık yaparak lezzetli yiyecekler üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Smurfs Bakery

    Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.
  • Cooking Simulator APK

    Cooking Simulator APK, yemek yapma simülasyonu oyunu. Yemek simülatörü oyununda mutfakta bir şef edasıyla lezzetli yemekler pişiriyorsunuz.