Muzy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME

Muzy, Android cihazlarınız üzerinden fotoğraflarınızı düzenlemenizi,, kolajlar oluşturmanızı ve fotoğraflarınıza efektler eklemnizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Muzy, yaratıcılığınızı kullanarak birbirinden güzel fotoğraflar oluşturmanızı ve sonuçları Facebook, Instagram, Twitter, E-posta ve SMS ile paylaşmanızı sağlayan kullanışlı ve ücretsiz bir fotoğraf editör ve kolajlama uygulamasıdır.

Dünya üzerindeki 20 milyon Muzy kullanıcısından biri olmak için tek yapmanız gereken uygulamayı ücretsiz olarak indirerek Android cihazınıza yüklemek. Fotoğraflarınızı düzenlemek için gerekli araçları sunan, ayrıca fotoğraflarınızı kullanarak kolajlar oluşturmanızı sağlayan program oldukça yararlı. Uygulama ile birlikte Facebook hesabınızda bulunan fotoğraflarıda düzenleyebilir yada kolajlar oluşturabilirsiniz.

Özellikler:

  • Kameranızla çekilen, Facebook hesabınızdaki yada internet üzerindeki fotoğrafları kullanarak yazılı ve arkaplanlı kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Bribirinden güzel hazır çerçevelerden dilediğinizi seçerek resimleriniz üzerinde kullanabilirsiniz.
  • Fotoğraflarınıza muhteşem efektler ekleyebilirsiniz.
  • Kendi seçtiğiniz yazı fontları ile durum mesajları oluşturabilirsiniz.

Tam olarak bir fotoğraf editörü olmasada, kolaj oluşturma ve efekt ekleme işlemlerini gayet başarılı ve güzel yapan Muzy üzerinde kendi hesabınızı oluşturarak arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz. Daha sonra arkadaşlarınızın paylaştığı tüm içerikleri rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Muzy'i kesinlikle kullanmanızı öneririm.

Barış YANIK

Muzy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

Muzy uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızdan elde ettiğiniz kolajları filtreleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Muzy uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme ve kolaj uygulaması. Tamamen ücretsiz olan uygulamayı kullanırken bir sıkıntı yaşamayacağınız gibi istediğiniz sonuçları almak da çok kolay hale gelecektir. Zira fotoğraf kolajları son dönemlerin trendleri arasında ve uygulama ile hazırladığınız kolajları hemen paylaşma şansınız da var.

Fotoğraflarınıza çerçeveler eklemenize izin veren ve Facebook fotoğraflarınızı da otomatik olarak kullanabilen Muzy, bir yandan da sağladığı çeşitli fotoğraf efektleri ve filtreler ile çok daha fazla düzenleme yapmanıza imkan tanıyor. Eğer siyah beyaz fotoğraf çekiyor ve daha sonra bunları renklendirmek istiyorsanız elbette bu şansınız da uygulama ile mevcut.

Resimlerinizin üzerine yazı yazmanız için gereken araçları da sunan uygulama bir yandan efektli kolajlar yaparken bir yandan da en iyi sonuçları elde etmenizi sağlayacaktır. Hazırlanan tüm fotoğraflarınızı daha sonra hem Facebook hem de Instagram hesaplarınızdan paylaşabiliyorsunuz. Bir resim editörü olmasa da kolaj yapma ve filtreleme görevini eksiksiz yerine getiren Muzy uygulamasını kullanmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında