My Boo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
8,025 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

My Boo, Android cihazlarınız üzerinde Boo isimli evcil hayvanla ilgilenmeniz gereken enteresan ve eğlenceli bir hayvan besleme oyunudur.

My Boo, bir zamanların en popüler çocuk oyuncaklarından olan sanal petleri Android cihazlarınıza getiren eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur. Android ve iOS platformları üzerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan My Boo oyununda, Boo isimli sanal petiniz ile ilgilenmeniz gerekiyor.

Oyunculara heyecanlı ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunan My Boo'da keyifli vakit geçireceğinize eminim. Boo'yu besleyeceğiniz, banyo yaptıracağınız, giydireceğiniz ve ilgileneceğiniz oyunda kısacası Boo'nun herşeyini siz yapıyorsunuz. Besleme ve giydirme dışında Boo'ya bazı numaralar öğreterek bunları tekrarlarken izleyebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde bulunan sosyal medya entegrasyonu sayesinde petiniz ile geçirdiğiniz en güzel dakikaları sosyal medya platformlarında arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Oyun içerisinde Boo'ya giydirebileceğiniz farklı kıyafetler bulunmaktadır. Bu kıyafetler arasında istediğinizi seçmekte tamamen özgürsünüz. Ayrıca Boo'yu tıpkı gerçek hayatta kendi beslendiğiniz gibi beslemek zorundasınız. Boo'ya sebzeler, şekerler, pizza ve meyveler yedirebilirsiniz. Tabi birde Boo'nun pislenmemesi için düzenli olarak yıkamanız gerekmektedir.

Kendi evi ile birlikte gelen Boo'nun evini dekore edebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde yer alan ufak oyunları da oynayarak keyifli vakit geçirbilirsiniz. Eğer bir sanal petinizin olmasını istiyorsanız My Boo uygulamasını Android telefon ve tabletlerinie ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Barış YANIK

My Boo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,603 TOPLAM İNDİRME
33.5 MB DOSYA BOYUTU

My Boo, iPhone ve iPad'leri üzerinde sanal pet beslemek isteyenlere özel geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir iOs oyunudur.

Android ve iOS cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz hayvan besleme oyunu olan My Boo'da, Boo isimli sevimli karakterin herşeyi ile ilgilenmeniz gerekmektedir. Besleme, giydirme, temizleme ve diğer tüm ihtiyaçları için Boo'ya yardım etmeniz gerekiyor.

İlginç bir stile ve heyecanlı oynanışa sahip olan My Boo'da, sevimli Boo'yu besledikçe günler içerisinde büyüdüğünü gözlerinizle görebilirsiniz. İstediğiniz şekilde giydirebileceğiniz Boo'ya farklı hareketler öğreterek tekrarlamasını isteyebilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden Boo ile yaşadığınız en güzel anları sosyal medya platformları üzerinde arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Boo'ya giydirbileceğiniz farklı kıyafet seçenekleri arasında en çok hoşunuza gidenleri seçebilirsiniz. Ayrıca Boo'ya yemesi için sebze, meyve, şeker ve pizza verebilirsiniz. Uyku vakti geldiğine Boo'yu yatağına götürerek uyutmanız gerekmektedir. Tüm bunları yaparken Boo'nun pislenmemesi için yıkmayaı unutmayın.

Diğer hayvan besleme oyunlarından farklı olarak My Boo'da, sevimli petinizin birde evi bulunuyor. Bu evi de kendi zevklerinize göre dekore edebilirsiniz. Ayrıca oyun içerisindeki mini oyunları oynayarak da eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Kendi hayvanınızı besleyerek büyütmek ve onla ilgilenmek istiyorsanız My Boo tam size göre bir oyundur. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilir ve hemen Boo ile tanışabilirsiniz.

Barış YANIK

My Boo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

My Boo, Windows Phone telefonunuzda çocuğunuzun oynayabileceği harika bir sanal hayvan besleme oyunu.

My Boo, oyuna ismini vermiş sevimli bir hayvanın bakımını üstlendiğimiz renkli ve eğlenceli bir Windows Phone oyunu. Sanal hayvan besleme oyunlarıyla vakit geçirmeyi seven teknoloji düşkünü çocuğunuz varsa gönül rahatlığıyla indirip beğenisine sunabilirsiniz.

Talking Tom, Angela, Ben vb. oyunlarıdan çok daha renkli ve zengin içerik sunan My Boo’da sevimli mi sevimli hayvanların bakımını tamamıyla biz üstleniyoruz. Oyunlar oynuyor, giydiriyor, besliyor, yıkıyor kısacası hayvanımızı mutlu etmek adına her şeyi yapıyoruz. Bunlar dışında numaralar öğretebiliyor ve tekrar tekrar izleyebiliyoruz. Hayvanımızla geçirdiğimiz eğlence dolu anları kaydedip sosyal ağlarda paylaşamımız da mümkün.

Boo ile birlikte mağazaya gidip ona farklı elbiseler almamız da mümkün. Ancka Boo’nun oldukça hoşunuza gidecek bu hareketi yapabilmemiz için öncelikle para kazanmamız gerekiyor. Bunun için de aralarında basketbol, bowling, koşu, hafıza, eşleştirmenin de olduğu, hayvanımızın neşesini artırarcak bize de para kazandıracak mini oyunlarda başarı sağlamamız gerekiyor. Sonrasında mağazaya uğrayıp Boo’yu bambaşka bir görünüme sokabiliyoruz.

My Boo Özellikleri:

  • Boo’ya sahiplenin, ona özel bir isim koyun ve büyümesini izleyin.
  • Boo’nun görünümünü sayısız elbise ile dilediğinizce değiştirin.
  • Boo’yu şeker, meyve, kurabiye, pizza hatta sushi ile besleyin.
  • Boo ile eğlenceli oyunlar oynayın.
  • Boo’yu banyoya sokun.
  • Boo’nun yaşam alanını istediğiniz şekilde süsleyin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Boo Town

    My Boo Town, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur.
  • Bunny Boo

    Bunny Boo ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sanal bebek oyunudur
  • Toca Boo

    Korkutmaya hazır ol.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Gu

    My Gu, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.