My Coffee Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

My Coffee Shop'ta mütevazi bir kahve dükkanını işleterek, gelen müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

My Coffee Shop, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir kahve dükkanı işletme oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda dükkanımıza gelen müşterilere kahve ve yiyecek servisi yapıyoruz.

Her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de oyunu yetişkinler de büyük bir keyifle oynayabilir. My Coffee Shop, grafik olarak yemek yapma ve restoran işletme oyunlarında gördüğümüz tarzı devam ettiriyor. Modellemelerin kalitesi yerinde ve göze batan herhangi bir detay yok.

Oyunda birbirinden lezzetli kahveler, çaylar ve bu içeceklerin yanında iyi gidecek kekler, pastalar ve reçelli ekmekler sunuyoruz. Dükkanımızda epey malzeme bulunduğu için yapacaklarımızın sınırları çok geniş. Sergilediğimiz performansa göre kazandığımız parayı kullanarak dükkanımızı upgrade edebiliyoruz. Bu geliştirmeler daha fazla para kazanmamıza olanak veriyor. Dolayısıyla es geçmemekte fayda var.

Restoran işletme tarzındaki oyunlara karşı bir ilginiz varsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz ücretsiz bir oyun arıyorsanız My Coffee Shop'ı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

My Coffee Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

My Coffee Shop, kendi kahve dükkanınızı işlettiğiniz uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz iOS oyunu.

My Coffee Shop, dünyanın en iyi kahve dükkanı olmaya çalıştığımız zaman yönetimi oyunu. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda kendi kahve evimizi açıyor ve dünyanın en tanını olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

Popüler zaman yönetimi oyunlarına imza atan Tapps’ın iOS platformuna sunduğu oyunlar arasında olan My Coffee Shop’ta kahve evimize gelen müşterilerimize sadece kahve ikram etmiyoruz. Sıcak çikolata, yeşil çay, milshake’in yanında yiyecek olarak kruvasan, cupcake, krep, salata, yumurta, reçel gibi günün her öğününde tüketilebilecek tatları işletmemize gelen müşterilerimize sunuyoruz. Tabii ki mutfağımızda olan ürünlerin hepsi oyunun başlangıcında karşımıza çıkmıyor. Günlerimizi geçirdikçe mutfağımıza yeni malzemeler satın alıyor ve farklı tatlar ortaya çıkarmaya başlıyoruz. Farklı tatlar demek daha fazla müşteri demek olduğundan oyunda ilerlerken kesinlikle mağazaya uğramanızı tavsiye ederim.

Kahve dükkanımızı müşteri çekmek için zengin menülerin yanında dekore etmemiz de son derece önemli. Daha fazla kişiyi alan konforlu oturma yerleri, içerinin havasını değiştiren çicekler, müzik sistemi, televizyon dahil bir çok eşya müşteri sayımızın artırmasında büyük rol oynuyor.

Kendi kahve dükkanımızı işletebildiğimiz oyunda tek amacımız müşterilerimizin işletmemizden mutlu mesut ayrılmasını sağlamak. Menüleri zamanında ve müşterinin istediği şekilde sunarak hem o günkü hem de ilerleyen günlerdeki kazancımızı artırmış oluyoruz. Ayrıca memnun kalan müşterilerimiz tavsiye bulunduklarından daha tanınmış bir işletme konumunda oluyoruz.

Erkan Calp

My Coffee Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

My Coffee Shop, kendi kahve dükkanınızı açıp işlettiğiniz ücretsiz bir Windows Phone oyunu.

My Coffee Shop, dünya çapında tanınan kahve dükkanı olmak için saat kavramı olmadan çalıştığınız uzun süreli bir zaman yönetimi oyunu. Windows Phone platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan oyunda amacınız günün yorgunluğunu atmak için kahve evinize gelen müşterileri en iyi şekilde karşılamak.

Oyunun isminden ötürü sadece farklı türde kahveler sunabildiğiniz bir oyun olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Kahvelerin yanı sıra çay, sıcak çikolata, milshake, yeşil çay, içki servisi yapabiliyorsunuz. İçeceklerle harika uyum sağlayan cupcake, krep, tost gibi yiyecekleri de müşterilerinizin beğenisine sunabiliyorsunuz.

Oyuna ilk başladığınızda kısa bir eğitim sürecinden geçiyorsunuz. Fazla bir şey istemeyen birkaç müşteriyi ağırladıktan sonra asıl oyuna geçiyorsunuz. Bu noktada oyun zorluğunu hissettiriyor. Müşteriler daha zengin menüler istemeye başlıyorlar, daha fazla müşteri geldiğinden kısa sürede olması gerekenden çok daha fazla sayıda sipariş alıyorsunuz. Mutfağınızı genişletmeniz kazancınızı artırabileceğiniz en önemli etken ancak müşteri çekmek için işletmenizi de geliştirmeniz gerekiyor. Eğlence ve konforu artıran eşyaları satın alarak planlı bir şekilde işletmenizi daha çekici yapmanız sadece kazancınızı diğer popülerliğinizi de artırmış oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Own Coffee Shop

    Farklı tatlarda kahveler hazırlayarak müşterileri memnun etmek için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundurt.
  • My Burger Shop 2

    My Burger Shop 2, restoran işletme ve yemek yapma oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.
  • Coffee Shop 3D

    Mükemmel kahve fincanı desenleri oluştur.
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Pet Shop Story

    Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • Shop Heroes

    Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur