My Days

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
0.48 MB DOSYA BOYUTU

My Days, Android telefon ve tablet sahibi kadınlara özel geliştirilen bir regl günü ve periyot takibi uygulaması.

My Days, kadınların Android mobil cihazları üzerinden adet dönemlerini düzenli bir şekilde takip edebilmesi için geliştirilen sağlıklı ve yararlı bir Android uygulaması. Aylık takvim üzerinde adet döneminizin başlangıcını, adet dönemizin bitişini, cinsel ilişkiye girdiğiniz günleri ve kontrol hapı kullandığınız günleri işaretleyerek daha kolay ve rahat bir şekilde sağlığınızı kontrol altına alabiliyorsunuz.

Özellikle kadınlar için geliştirilen uygulama eşlerinin, sevgililerinin yada partnerlerinin durumunu anlamak isteyen erkekler tarafından da kullanılabiliyor.

Adet ve yumurtlama dönemi için bildirimler ile kullanıcıyı uyaran uygulamaya belirlediğiniz şifre sayesinde diğer kişilerin kişisel bilgilerinize erişmesini de engelliyor. Birden fazla kullanıcı ile kullanılabilen uygulama, aynı zamanda Türkçe olmamasına rağmen çoklu dil desteğine de sahip. Uygulamanın tek eksik yanıda Türkçe dil desteği olmaması olabilir.

Çok sade ve basit olan uygulama oldukça küçük boyutlu ve kullanımı kolay. Takvim üzerindeki renkleri düzenleme imkanı sunan uygulama sayesinde artık adet dönemlerinizi kontrol altına alarak önceden haberiniz olacak. Daha düzenli ve kontrollü adet günleri geçirmek istiyorsanız, My Days uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Barış YANIK

My Days

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
10.8 MB DOSYA BOYUTU

My Days, kadınların adet günlerini ve yumurtlama süreçlerini kolay bir şekilde takip edebilmelerini sağlayan ücretsiz ve yararlı bir iOS uygulaması.

My Days, adından kendini dolaylı şekilde belli eden kadınlara özel bir adet günü takip uygulaması. iPhone ve iPad sahibi kadınların ücretsiz olarak indirip kullanabileceği uygulama, hem adet günlerinizi hem de yumurtlama dönemlerinizi en rahat şekilde görüp kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Adet günleri takibi dışında yaşanılan cinsel ilişki ve hap kullanımlarını da işaretleyerek kayıt altına alabileceğiniz uygulama basit anlamda bir takvim uygulaması gibi çalışıyor fakat gerekli araçların hepsini sunuyor. Kolay kullanımı sayesinde milyonlarca kadın tarafından ilgi gören uygulama, kadınların daha sağlıklı adet günleri geçirebilmeleri için kontrolü tamamen onlara veriyor. Takvim üzerinden tüm detayları ekleyerek, ne zaman ne olacağını gördüğünüz uygulama, gelecekte yaşayacağınız regl yada yumurtlama dönemleri için sizi bildirim ile uyararak haberdar ediyor.

Özellikle çalışan kadınların yoğunluktan dolayı zaman zaman unuttukları adet günleri, bu uygulama ile kontrol altına alınabiliyor. Ayrıca uygulama üzerinde kullanacağınız takvimi de düzenleyerek tamamen kendi isteklerinize göre kişiselleştirebilir ve farklı renklerde kullanabilirsiniz.

Hamilelik modu gibi yararlı bir özelliğe sahip olan uygulama bu moda geçildiğinde adet günleri takibini bırakarak hamilelik süreciniz ile ilgili geçişmeleri size sunuyor. Oldukça yararlı olduğunu düşündüğüm uygulamayı kadınlar dışında, sevgilileri, eşleri yada partnerlerinin neler yaşadığını hissedebilmek isteyen erkekler tarafından da kullanılıyor. Eğer iPhone yada iPad sahibi yetişkin bir kadınsanız bu uygulamayı mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lose Weight in 30 Days

    Hızlı ve sağlıklı şekilde 1 ayda kilo verin.
  • 6 Pack Abs in 30 Days

    30 günde baklava karın kaslarına sahip olun!
  • My PillBox

    My PillBox, içeceğiniz hapların saatlerini unutmamanız için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • It's My Baby

    It's My Baby, hem hamilelik hem de bebeklerin 0 - 3 yaş döneminde annelere yardımcı olarak bebek bakımı hakkında pek çok yarrlı bilgi edinmelerini sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • My Diet Coach

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.
  • My Diet Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet ve kalori takibi uygulamasıdır.
  • Jolly Days Farm

    Jolly Days Farm, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Days Counter

    Days Counter uygulamasıyla sizin için özel olan günler için sayaç kurabilirsiniz.