My Holiday Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Zevkli deneyim sunan bir yarış oyunu

My Holiday Car, uzun bir yolculuğa çıkıp sıkılana kadar araba sürebileceğiniz bir oyundur. Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı arabaları kontrol ediyor ve gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil yarış oyunu olan My Holiday Car, farklı arabaları kontrol edip şehirde turlayabileceğiniz bir oyundur. 10 farklı arabaya sahip olan oyunda arabalarınızı özelleştirebiliyor ve dilediğiniz gibi bir görünüme kavuşturabiliyorsunuz. Realistik kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleriyle de eşsiz bir deneyim sunan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda diğer arabalarla yarışabiliyor ya da dilediğiniz gibi şehirde gezinti yapabiliyorsunuz.

My Holiday Car oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

My Holiday Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir yarış oyunu

My Holiday Car, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil yarış oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı arabaları kontrol edip dilediğiniz gibi tur atabileceğiniz bir oyun olan My Holiday Car ile gerçekçi sürüş deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Yarış oyunlarını sevenlerin beğenerek oynayabileceği harika bir oyun olarak nitelendirebileceğim My Holiday Car, büyük bir şehirde dilediğiniz gibi gezinti yapabileceğiniz bir oyundur. 10 farklı arabaya sahip olan oyunda kontrol ettiğiniz arabaları özelleştirebiliyor ve eşsiz görünümlere kavuşmalarını sağlayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda da oynayabileceğiniz bir oyun olma özelliği taşıyan My Holiday Car, yüksek kaliteli grafikleriyle de dikkat çekiyor. Eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim My Holiday Car, sizleri bekliyor. Realistik kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda diğer arabalarla yarışabiliyor ya da dilediğiniz gibi şehirde gezinti yapabiliyorsunuz.

My Holiday Car oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Demolition Derby 3 APK

    Demolition Derby 3 APK Android, sıra dışı araba yarışı oyunlarından Destruction Derby serisinin mobil cihazlarda oynanan versiyonu.
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu
  • Devrim Yarışları

    Devrim Yarışları, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.