My Love

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,938 TOPLAM İNDİRME
0.76 MB DOSYA BOYUTU

My Love, sevgiliniz ile ilişkinizin kaç gündür devam ettiğini gösteren eğlenceli ve kullanımı pratik bir Android uygulaması.

My Love, sevgililer için geliştirilen ve ilişki süresini hesaplamanızı sağlayan yararlı ve eğlenceli bir Android uygulaması. Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize indirerek kullanabilirsiniz.

Oldukça basit ve sade bir uygulama olan My Love, sevgiliniz yada eşiniz ile ilişkinizin başladığını günü seçmeniz ile çalışmaya başlıyor. Tarih dışında sevgilinizin adını da uygulamaya girmeniz gerekiyor. Daha sonra eklediğiniz isme özel bir sayfa oluşarak, bu sayfa üzerinde ilişkinize ait tüm detaylar sunuluyor.

Ne kadar süredir birlikte olduğunuzu standart tarih ile gösterdiği gibi, sadece ay, hafta ve gün olarak da gösteriyor. Örneğin 5 yıldır 2 aydır birlikteyseniz, ilk satırda 5 yıl 2 ay ve hemen aşağısında 62 ay, 268 hafta ve 1885 gün gibi değerler gözükecektir. Ayrıca bu bilgilerin hemen altında ise ilişkinizin başlangıçö tarihini göreceksiniz.

Uygulamanın bir diğer işe yaradığı alan ise, genellikle yıl dönümlerini unutan erkeklerin, unutmamasını sağlamak. Sürekli olarak takip edebileceğiniz uygulama sayesinde sevgiliniz ile yıl dönümüzü asla unutmazsınız. Kadınların bu gibi kutlamalara çok önem verdiğini düşündüğümüzde, uygulamanın unutken erkekler için yararlı olabileceğini söyleyebilirim.

Eğer sevgiliniz, nişanlınız yada eşiniz var ise bu uygulama ile ona küçük bir sürpriz hazırlayarak kaç gündür birlikte olduğunuzu gösteren sayfayı oluşturup ona gösterebilirsiniz. Ayrıca uygulamayı tüm Android mobil cihaz sahiplerine önerebilirsiniz.

Barış YANIK

My Love

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,982 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

My Love, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların sevgilileri ile kaç gündür birlikte olduklarını görebileceğiniz kullanışlı ve eğlenceli bir iOS uygulaması.

My Love, hayatınızın aşkı ile kaç gündür birlikte olduğunuzu gün, hafta ve yıl olarak farklı tarih formatlarında en ince ayrıntısına kadar görebilmenizi sağlayan yararlı bir iOS uygulaması. Son derece basit bir kullanıma sahip olan My Love ile ilişkinizin kaç gün olduğunu görebilmek için, ilk olarak sevgilinizin adını ve ilşkinizin başladığı tarihi girmeniz gerekiyor. Bu iki bilgiyi yazdıktan sonra uygulama çalışıyor ve size ilşkinizin ne zaman başladığını ve ne kadar zamandır devam ettiğini gösteriyor.

Standart tarih formatı olarak ekranın üstünde gösteren uygulama, hemen altında ise sadece ay, hafta ve gün olarak da ne kadar birlikte olduğunuzu gösteriyor. Sadece sevgiliniz için değil, nişanlınız ve eşiniz için de kullanabileceğiniz uygulamanın en güzel yanı ise, sadece yıl dönümlerini kutlamanızı değil, farklı günlerde de kutlama yapmanızı sağlaması. Örneğin uygulama ilişkinizin 50. ayı dolduğunda yada 250. günü dolduğunda bunu size bildiriyor ve canınız isterse kutlamanızı sağlıyor. Bu tür günlerde sevdiğinize ufak hediyeler ile sürprizler yaparak ilişkinizin daha canlı kalmasını sağlayabiliyorsunuz.

Uygulamanın şüphesiz en çok işe yarayacağı yer ise sosyal medya platformları. Kıskanılcak derecede güzel bir ilişkiniz varsa ve uzun süredir devam ediyorsa, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformları üzerinden paylaşarak tüm tanıdıklarınızın ne kadar süredir birlikte olduğunuzu görmesini sağlayabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamanın Android versiyonu da bulunuyor. Hem Android hem de iOS versiyonunu hemen ücretsiz olarak indirerek ilişkinizin süresini daha yakından takip edin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dear My Love

    Dear My Love, eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Love Horoscope

    Love Horoscope uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan aşk falınıza ve günlük fallarınıza hemen ulaşabilirsiniz.
  • Love Meter Pro

    Love Meter Pro, isimden kaynak alarak sevdiğiniz kişi ile ilgili aranızdaki aşk uyumunu ölçüyor.
  • Love Days Counter

    Love Days Counter, sevgiliniz ile kaç gündür birlikte olduğunuzu resimli ve kalpli olarak Android cihazlarınız üzerinde gösteren sevimli ve ücretsiz bir uygulama.
  • Been Love Memory

    Been Love Memory uygulaması sevgililerin birlikte kullanabileceği bir ilişki sayacı uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Aşk Sayacı - Love Counter

    Aşk Sayacı, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir gün sayıcı.
  • My Renault

    My Renault uygulaması ile Renault marka araçlarınız için birçok faydalı özellikten faydalanabilirsiniz.
  • Find My Parcels

    Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.