My Mixtapez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Siyahi müzik trendini anında yakalamanızı ve dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

iTunes ve benzeri müzik uygulamalarını kullananların kolay kolay ulaşamayacağı müziklere ilginiz varsa My Mixtapez isimli bu uygulama mutlaka hoşunuza gidecektir. Sınırsız Mixtape seçeneğini indirebileceğiniz bu dev müzik kutusu ile internet bağlantınız olduğu müddetçe müziğiniz eksik kalmayacak. Bunların arasında videolu olan özel mixtape çalışmalarına rastlamanız da mümkün.

Dilerseniz direkt internet akışı üzerinden dinleyebildiğiniz müzikleri cihazınıza indirmeniz de mümkün. İndirmiş olduğunuz müzikleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıp müziklerinize ilgi duyacak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

My Mixtapez kullanıcılarının daha çok karşılaşacağı türler arasında Rap, R&B, Hip Hop ve bu müzik camiası içerisinde yer alan trendler olacaktır. Ünlü müzisyenler de bir araya gelen uygulamanın ekibi sadece buradan ulaşabileceğiniz özel single parçaların çıkmasını sağlıyor.

Spotify kullanımından alışık olacağınız gibi, uygulama içerisinde reklam kayıtlarına rastlayacaksınız, ancak aylık bir üyelik ile reklamlardan da kurtulmanız mümkün. Premiyum üyelik ile birlikte daha iyi ses kalitesi, sınırsız indirme ve daha kesintisiz bir müzik keyfine kavuşacaksınız.

Alper Çetiner

My Mixtapez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,969 TOPLAM İNDİRME
23.4 MB DOSYA BOYUTU

Siyahi müzik trendini anında yakalamanızı ve dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir iOS uygulaması.

iTunes ve benzeri müzik uygulamalarının haricinde zengin bir müzik arşivine ihtiyacınız varsa My Mixtapez isimli uygulama size başka yerlerde buramayacağınız bir sürü müzik çalışması sunuyor. Sınırsız Mixtape seçeneğini barındıran be olağanüstü geniş müzik kutusu, internet bağlantınızın olduğu her yerde keşfedebileceğiniz dev bir müzik arşivini mobil cihazınıza getiriyor.

İnternet akışı üzerinden gerçek zamanlı dinleyebildiğiniz müzikleri internetin olmadığı zamanlarda tekrar dinlemek için indirebiliyorsunuz. Bu müzikleri sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşıp sizin zevkinize ilgi duyan arkadaşlarınıza zahmetsizce ulaştırabiliyorsunuz.

My Mixtapez kullanmak istiyorsanız sizi öncelikle Rap, R&B, Hip Hop ve bu müzik camiası içerisinde yer alan trendler bekliyor olacaktır. Ünlü müzisyenler ile özel anlaşmalar da yapan My Mixtapez ekibi, başka bir yerde rastlamanıza mümkün olmayan özel single çalışmalarını sizlere ücretsiz olarak sunuyor.

Spotify kullanıcılarının bilmiş olduğu bir hizmet politikası gereğince ücretsiz pakette sizi reklam yayınları bekliyor olacaktır. Aylık bir abonelik ücretini gözden çıkartmanız durumunda ise bu reklamlardan kurtulmakla kalmıyorsunuz, yayındaki ses kalitesi de ciddi ölçüde artıyor. Üstelik yapmış olacağınız indirmeler artık sınırlı olmayacaktır.

Alper Çetiner

My Mixtapez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Siyahi müzik trendini anında yakalamanızı ve dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.

iTunes ve benzeri müzik uygulamalarını mobil cihazlarınızda etkin olarak kullanıyorsanız daha önce karşılaşmadığınız müzik deneyimleri için hazırlıklı olun, çünkü My Mixtapez isimli bu müzik uygulaması hiçbir yerde ulaşamayacağınız mixtape çalışmalarınızı önünüze seriyor. Sınırsız mixtape indirebileceğiniz bir müzik kutusu olan bu uygulama videolu özel yayınları izleyebileceğiniz bir arşive sahip.

İstediğinizde listeden bulduğunuz müzikleri direkt olarak internet akışı üzerinden dinleyebiliyorsunuz. İnternetinizin bağlı olmadığı durumlar için müziği indirip sada sonra da dinlemeniz mümkün. Bir başka güzellik de bu müzikleri sosyal medya hesapları üzerinden kolayca paylaşabiliyor olmanız. Müzik zevkinizi takip edenlere beğendiğiniz parçaları ulaştırmak kolay olacaktır.

My Mixtapez kullanacak olanları bekleyenler Rap, R&B, Hip Hop ve bu müzik camiası içerisinde yer alan trendler içerisinde oldukça zengin bir arşive erişiyorlar. Ünlü müzisyenler ile bir araya gelen My Mixtapez ekibi başka bir yerde bulmanızın mümkün olmayacağı birçok eşsiz single çalışmalarına imza atmış oluyor.

Spotify kullanıcılarının ücretsiz paketten alışık oldukları reklam yayınlarının bir benzeri örneği de bu uygulamada mevcut. Aylık abonelik ile birlikte hem bu reklamlardankurtuluyorsunuz, hem ses kalitesinde bir artış oluyor, hem de sınırsız indirme imkanınız oluyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Mixtapez Music

    My Mixtapez Music uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en popüler mixtapeleri keşfedebiliyorsunuz.
  • My Piano

    My Piano, Android cihazlar için hazırlanmış olan popüler piyano çalma uygulamalarından biridir.
  • My Swara

    My Swara, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzikal uygulamadır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.