My Poly Artbook

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.

Bulmaca oyunları arasında yer alan ve alışılmışın dışında bir deneyim sunan My Poly Artbook oyuncularına eğlenceli anlar sunmaya devam ediyor.

Playgendary Limited tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak yayınlanan My Poly Artbook 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilirken düzenli olarak da güncellemeler alıyor.

Birbirinden farklı onlarca bulmacanın yer aldığı oyunda adeta beyin jimnastiği yapacak, birbirinden kolay ve zorlu bulmacalar arasında dolaşma fırsatı bulacağız. Boş zamanlarımızda oldukça etkileyici bir oynanış sunacak olan yapım her yaştan oyuncuya sahip bulmaca seviyelerine sahip.

Ekranda yer alan parçaları doğru bir şekilde birleştirerek bulmacaları çözmeye çalışacağımız oyunda ilerlemeye dayalı bir oynanış yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

My Poly Artbook

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
252.2 MB DOSYA BOYUTU

Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözmeye çalışacağız.

Android ve iOS platformu oyuncularına sunulan bulmaca oyunları arasında yer alan My Poly Artbook her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor.

Playgendary Limited tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak yayınlanan My Poly Artbook bünyesinde birbirinden zorlu bulmacalara ev sahipliği yapıyor. Dünyanın dört bir yanından 100 binden fazla oyuncu tarafından indirilip oynanan başarılı yapım adeta yapboz oyunu olarak karşımıza çıktı.

Oyuncular ekranda yer alan parçaları doğru bir şekilde yerleştirerek karşılarına çıkan bulmacaları birer birer çözmeye devam edecekler. Gittikçe zorlaşan bulmacalar ile karşılaşacak olan oyuncular adeta beyin jimnastiği yapacaklar.

Zengin yapısı ve alışılagelmişin dışındaki yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran My Poly Artbook Play Store üzerinde 4.1 olarak değerlendiriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poly Artbook

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Roly Poly Monsters

    Farklı fırlatma mekanizmaları tasarlayarak canavarları öldürebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Poly Drift

    Yarışlara katılacağız.
  • My Friend Pedro

    My Friend Pedro ile aksiyon dolu sahnelere giriş yapacak, sürükleyici bir parkuru deneyimleyeceksiniz.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Ice Cream Truck

    Dondurma tabakları hazırlayacağız.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • My Spa Resort

    Tatil köyünü yöneteceğiz.