My Secret Bistro

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Farklı masal kahramanlarının yer aldığı eğlenceli bir restoran işletme oyunudur.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan My Secret Bistro, hayalinizdeki restoranı kurabileceğiniz ve kendi mutfağınızın şefi olabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafiklerin ve çeşitli masal kahramanlarının yer aldığı bu oyunda amaç, kendi restoranınızı işletmek ve müşterilere farklı lezzetler sunarak onları memnun etmektir. Para kazanabilmek için yeni tarifler keşfetmeli ve siparişleri zamanında yetiştirmelisiniz. Farklı masal kahramanlarını yönetebileceğiniz ve enfes yemekler pişirerek ustalığınızı kanıtlayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda Peter pan, kırmızı başlıklı kız, pamuk prenses ve daha onlarca farklı masal karakteri yer almaktadır. Ayrıca yemek yaparken kullanabileceğiniz sayısız mutfak eşyası bulunmaktadır. Siparişlerden kazandığınız paralar ile mutfağa yeni malzemeler alabilir ve farklı tarifler oluşturabilirsiniz. Böylece seviye atlayabilir ve sonraki bölümlere geçebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz My Secret Bistro, 500 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

My Secret Bistro

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
231.5 MB DOSYA BOYUTU

Farklı masal kahramanlarının yer aldığı eğlenceli bir restoran işletme oyunudur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak hizmet veren My Secret Bistro, kendi restoranınızın şefi olabileceğiniz ve farklı tarifler keşfederek müşterilerinize sunabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Etkileyici görüntü grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki restoranı inşa ederek kendi mutfağınızda şef olmak ve lezzetli yemekler yaparak seviye atlamaktır. Farklı tarifler oluşturarak müşterilerinizi memnun etmeli ve daha çok sipariş almalısınız. Böylece yeterli miktarda para kazanabilir ve yeni eşyalar satın alarak mutfağınızı geliştirebilirsiniz.

Oyun içerisinde pamuk prenses, kırmızı başlıklı kız ve Peter pan gibi çeşitli masal kahramanlarından oluşan müşteriler yer almaktadır. Bu zorlu müşterileri memnun etmek için sıra dışı yemekler yapmalı ve iyi bir aşçı olduğunuzu kanıtlamalısınız.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan My Secret Bistro, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir restoran işletmeciliği oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Secret Tower 500F

    Birbirinden güçlü yüzlerce karakter ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • My Sim Supermarket

    Hayalinizdeki süpermarketi kurabileceğiniz eğlenceli bir market işletmeciliği oyunudur.
  • My Friend Pedro

    My Friend Pedro ile aksiyon dolu sahnelere giriş yapacak, sürükleyici bir parkuru deneyimleyeceksiniz.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Ice Cream Truck

    Dondurma tabakları hazırlayacağız.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • My Spa Resort

    Tatil köyünü yöneteceğiz.