My talking Booba

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Sevimli bir yaratığı besleyerek tüm ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve onunla konuşacağınız eşsiz bir oyundur.

Sevimli bir yaratığı besleyerek onunla konuşabileceğiniz ve her türlü ihtiyacını gidererek çeşitli aktiviteler yapacağınız My talking Booba, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve sürükleyici bölümleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sevimli yaratığınızla ilgilenerek onun her türlü yaşamsal faaliyetlerini sağlamasında yardımcı olmak ve bir dizi görevi yerine getirerek seviye atlamaktır.

Karakterinizin yemek yeme, diş fırçalama, uyuma, kıyafet giyme, banyo yapma, tırnak kesme, oyun oynama ve daha birçok ihtiyacını bizzat gidererek günlük görevleri tamamlamalı ve çeşitli aktivitelerde rol alarak altın toplamalısınız. Bu sayede yaratığınız için yeni kıyafetler ve eşyalar alabilirsiniz.

Evini dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve karakterinizin mutluluk seviyesini artırabilirsiniz.

Simülasyon ve rol yapma oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan My talking Booba, 1 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen ve bağımlılık yapan kaliteli bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

My talking Booba

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
677.1 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir yaratığı besleyerek tüm ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve onunla konuşacağınız eşsiz bir oyundur.

Sevimli yaratığınızı besleyerek onunla çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz ve eğlenceli parkurlarda yarışarak altın toplayabileceğiniz My talking Booba, mobil platformda simülasyon ve rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan eşsiz bir yapımdır.

Kaliteli grafikleri ve stres giderici günlük görevleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sevimli yaratığınızın her türlü ihtiyacını gidererek onun tüm bakımlarını yapmak ve eğlenceli aktiviteler yaparak macera dolu anlar geçirmektir.

Karakterinizin karnını doyurarak açlık hissini yatıştırabilir ve onunla oyunlar oynayarak moral seviyesini yükseltebilirsiniz. Yüzlerce yeni kıyafet alarak dilediğiniz kostümü giydirebilirsiniz. Ayrıca sevimli yaratığınızın evini dilediğiniz gibi dekore edebilir ve yeni eşyalar alarak karakterinizi sevindirebilirsiniz.

Oyunda karakterinizin yemek yeme, banyo yapmak, diş fırçalama, kıyafet giyme, oyun oynama ve daha onlarca ihtiyacını gidermek sizin görevinizdir. Görevlerinizi tamamlayarak altın toplayabilir ve bu sayede yeni seviyelerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı mecradan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız ve sıkılmadan oynayacağınız My talking Booba, geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Booba 2

    Sevimli bir yaratıkla sohbet ederek eğlenceli aktiviteler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Talking Tom Farts

    Yeni Konuşan Tom (Talking Tom) oyununda yiyip uçuyoruz.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Colony

    Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.