My Talking Dog 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

My Talking Dog 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek bir sanal evcil hayvan oyunudur.

My Talking Dog 2, çocukların severek oynadığı evcil hayvan oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Benzerleriyle neredeyse aynı şekilde işleyen My Talking Dog 2 oyununu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabiliyorsunuz.

Eğlenceli hayvan bakma oyunlarından bir tanesi olan My Talking Dog 2, yüzbinlerce kullanıcıya sahip bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların severek oynadığı hayvan bakma ve besleme oyunları tarzında kurguya sahip olan oyunda konuşan hayvan sahibi olabiliyor ve kendi sanal arkadaşınızı edinebiliyorsunuz. Söylediğiniz şeyleri tekrar edebilen, banyo yapabilen, uyuyabilen ve bir insanın yaptığı tüm aktiviteleri yapabilen bir köpeğe sahip olduğunuz My Talking Dog 2'de çok zevkli zamanlar geçirdiğinizi söyleyebilirim. 3 boyutlu ortamda oynanan oyunda tıpkı gerçek bir köpeğiniz varmış gibi sorumluluklar üstleniyorsunuz. Özellikle çocukların severek oynayabileceğini düşündüğüm oyuna her çocuğun sahip olması gerekiyor.

Oyunda köpek bakma ve beslemenin yanı sıra boyama oyunu da yer alıyor. Oyunda yer alan mini boyama oyunu ile değişik köpek figürleri boyayabiliyor ve eğlenceli zamanlar geçirilebiliyor. Becerileri sınayan ve kişilik gelişimine de yardımcı olan oyunda insan gibi tepkilere sahip olan bir arkadaşa sahip olabiliyorsunuz. Sevimli köpeğiniz için My Talking Dog 2 oyununu mutlaka indirmelisiniz.

My Talking Dog 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

My Talking Dog 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
371 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Dog 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek bir sanal evcil hayvan oyunudur.

My Talking Dog 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir evcil hayvan oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli aktiviteleri gerçekleştirebileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Çocukların severek oynadığı evcil hayvan oyunları tarzında bir kurguya sahip olan My Talking Dog 2, benzerlerinden üstün özellikleriyle ilgimizi çekiyor. Milyonlarca oyuncuya sahip olan oyunda sanal bir köpek sahibi oluyor her türlü bakım ve beslenmesini üstleniyorsunuz. Sanal bir arkadaş gibi size eşlik eden hayvanınızı konuşturabiliyor, besleyebiliyor ve farklı aktivelere sokabiliyorsunuz. Son derece eğlenceli olan My Talking Dog 2, çocukların da hoşuna gidecek bir oyundur. Çocukların severek oynadığı oyun tarzına sahip olan My Talking Dog 2'de çocuklar kendilerine arkadaş edinebiliyorlar. 3 boyutlu sahnelerde geçen oyunda tıpkı gerçek bir köpeğiniz varmış gibi bir hisse de kapılıyorsunuz.

Oyunda köpeğinize bakabiliyor ve besleyebiliyorsunuz. Öte yandan oyunda bir de köpek boyama oyunu yer alıyor. Bu sayese çocukların becerileri gelişiyor ve farklı köpek figürlerini boyama imkanına sahip oluyorlar. Çocukların kişilik gelişimlerine yardımcı olan My Talking Dog 2'yi sakın kaçırmayın.

My Talking Dog 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Lady Dog

    My Talking Lady Dog, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Talking Ben the Dog Free

    Talking Ben the Dog Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.