My Talking Tom Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,655 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.

My Talking Tom Friends apk indir (Benim Konuşan Tom’um Arkadaşlar), çocuklar için Android oyunu. My Talking Tom (Benim Konuşan Tom’um), My Talking Tom 2 (Benim Konuşan Tom’um 2), My Talking Angela (Benim Konuşan Angela’m) gibi Android telefonlarda en çok indirilip oynanan sanal evcil hayvan oyunlarının geliştiricisi tarafından hazırlanan My Talking Tom Friends’de Tom arkadaşlarıyla birlikte aynı evde eğleniyor. My Talking Tom Friends Android oyununu hemen indirin, Tom ve arkadaşlarına katılın. Android ve iOS platformunda 100 milyondan fazla kez indirilen My Talking Tom Friends apk indir ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor. Birbirinden farklı güncellemeler ile oyuncularına sürekli yepyeni içerikleri deneyimleme fırsatı veren yapım, eğlenceli yapısı ile her kesimden oyuncu tarafından rahatlıkla oynanıyor.

My Talking Tom Friends Apk Özellikleri

  • Android ve iOS sürümler,
  • Renkli içerikler,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Eğlenceli oynanış,
  • Farklı görevler,
  • Farklı karakterler,

Sanal evcil hayvan simülasyonu denildiğinde akla ilk gelen isim Talking Tom Türkçe adıyla Konuşan Tom, son olarak My Talking Tom Friends adıyla karşımızda. İlk olarak Android platformuna çıkış yapan sanal evcil hayvan oyununda tek bir dostunuz yok; Tom ve arkadaşlarına bakıyorsunuz. Birlikte yeni bir eve taşınan sevimli dostlarımız ilgi bekliyor. Onları besliyor, banyo yaptırıyor, eğlenceli oyunlar oynuyor, isteklerini karşılıyorsunuz. Ancak her karakter farklı. Onlarla vakit geçirerek neleri sevip sevmediklerini, nelerle eğlendiklerini keşfetmeniz gerekiyor. Beceri, refleks, bulmaca çözme testine sokan mini oyunların da bulunduğu yeni Konuşan Tom’um oyunu ücretsiz indirilebiliyor.

My Talking Tom Friends Apk İndir

Beceri oyunu olarak adından söz ettiren ve tamamen ücretsiz olarak milyonlara ulaşan My Talking Tom Friends apk yükle eğlenceli yapısı ile yeni oyuncuları bünyesine katmaya devam ediyor. Hem Google Play hem de App Store üzerinde lansmana çıkan yapım, yıllardır oyuncu kitlesine eğlenceli anlar sunuyor. 100 milyondan fazla kez indirilen başarılı beceri oyunu, kaliteli grafikleri ve başarılı ses efektleri ile oyuncularını tatmin etmeye devam ediyor. Oyunu hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

My Talking Tom Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME
170.1 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Tom Friends iOS İndir: Benim Konuşan Tom'um arkadaşlarıyla bir arada! Eğlenceye siz de katılın.

My Talking Tom Friends, çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirip oynaması için vereceğiniz güvenli mobil oyunlardan. Popüler serinin yeni oyunu My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom’um Arkadaşlar), Tom ve arkadaşlarını bir araya topluyor. Tom’un biriciği Angela, sevimli dostumuz Hank, Ginger, Ben, Becca, kısacası milyonların sevgisini kazanan tüm karakterler oyunda mevcut. Hemen My Talking Tom Friends oyununu indirin, Tom ve arkadaşlarıyla eğlenmeye başlayın.

Mobilde küçük yaş kullanıcılar tarafından en çok oynanan sanal evcil hayvan oyunlarından Konuşan Tom’un yenisi nihayet çıktı. My Talking Tom Friends, adından da anlayacağınız üzere Tom ve arkadaşlarını bir araya topluyor. My Talking Tom, My Talking Tom 2, My Talking Angela, My Talking Hank ve diğer dünya genelinde başarılı oyunları bu sanal evcil hayvan simülasyonunda buluşuyor. Her zaman olduğu gibi istedikleri tek şey ilgi. Eğlence oyuncaklarıyla oyunlar oynuyor, karınlarını doyuruyor, banyo yaptırıyor, uyutuyorsunuz. Yalnız unutmayın; her karakterin isteği farklı. Vakit geçirip sevdikleri, sevmedikleri şeyleri öğrenmeniz gerekiyor.

My Talking Tom Friends, beceri, refleks, bulmaca çözümüne dayanan eğlenceli mini oyunlar da içeriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • Talking Tom Farts

    Yeni Konuşan Tom (Talking Tom) oyununda yiyip uçuyoruz.
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • Talking Tom Cake Jump

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla dünyanın en uzun pastasını yapın.