My Tiny Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

My Tiny Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

My Tiny Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden heyecanlı dövüşlerin gerçekleştiği oyunda işiniz bir hayli zor.

Birbirinden güçlü kahramanların yer aldığı zevkli bir rol yapma oyunu olan My Tiny Quest, devasa canavarlarla mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda düşman dalgalarıyla karşılaşıyor ve ilerlemeye çalışıyorsunuz. Gerçek zamanlı bir şekilde de oynanabilen oyunda dikkatli olmalı ve yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Birbirinden farklı 100'den fazla kahramanın yer aldığı oyunda dilediğinizi seçebiliyor ve geliştirerek güçlü bi hale gelebiliyorsunuz. Özel güçlerinizi de kullanabileceğiniz oyunda aksiyon dolu sahnelerle karşılaşıyorsunuz. 

Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda destansı mücadelelere katılabiliyor ve loncanızı kurabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ve yeni arkadaşlar kazanabileceğiniz oyunda elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Farklı dünyalarda geçen ve görsel şölen yaşatan oyunda tüm düşmanlarınızı alt etmelisiniz. Zorlu düşmanların yer aldığı oyun 2 boyutlu bir ortamda geçiyor. Bu nedenle telefonlarınızda fazla yer kaplamıyor.

My Tiny Quest oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

My Tiny Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

My Tiny Quest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

My Tiny Quest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur. Aksiyon ve macera dolu sahnelerin yer aldığı oyunda heyecanı yüksek savaşlara katılabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olan My Tiny Quest, devasa düşmanlarla mücadele ettiğiniz zevkli bir oyundur. Oyunda kahramanlarınızı kontrol ediyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Zevkli bir deneyim sunan oyunda dikkatli olmalı ve tehditlere karşı uyanık olmalısınız. 100'den fazla kahramanın yer aldığı oyunda kendi kahramanlarınızı geliştirerek daha güçlü bir hale büründürebiliyorsunuz. Özel güçlere de sahip olduğunuz oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmanız gereken oyunda destansı mücadeleler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Rol yapma oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim My Tiny Quest, kolay oynanışı ve yüksek kaliteli görselleriyle de dikkatimizi çekiyor. Görsel şölen yaşamanızı sağlayan oyunda zorlu düşmanları birer birer geçmeli ve liderlik koltuğunda üst sıralara tırmanmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda can sıkıntınızı giderebilir ve yeni arkadaşlarda kazanabilirsiniz.

My Tiny Quest oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.
  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Tiny Survivor

    Tiny Survivor ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur
  • Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir rol yapma oyunu.
  • Titan Quest

    Titan Quest klasik bir aksiyon RPG oyunudur
  • Tiny Gladiators

    Tiny Gladiators, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Diamond Quest: Don't Rush!

    Diamond Quest: Don't Rush! Android: Popüler macera oyunu mobilde!