My UV Patch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

My UV Patch, Android işletim sistemli cihazlarda çalışan ve güneş ışınlarının zararlı etkilerini ölçen bir teknolojinin parçası olan bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen My UV Patch mobil uygulaması, güneş ışınlarının zararlarını azaltmak amacına yönelik rehber niteliğinde bir giyilebilir teknolojiyle entegre çalışan bir mobil uygulamadır.

Dünyaca ünlü kozmetik firması L’oreal çatısı altındaki La Roche – Posay tarafından hizmete sunulan teknoloji kapsamında UV Patch adı verilen esnek ve ince bantları vücudunuzun güneş gören bir bölgesine yapıştırmanız gerekiyor. Yaşınıza, cilt tipinize ve cinsiyetinize göre ideal güneş ışığına maruz kalma süresini ve miktarını görmek için ise My UV Patch uygulamasını kullanacaksınız.

My UV Patch uygulaması üzerinden öncelikle bir hesap açacaksınız. Adınız, yaşısınız ve cinsiyetiniz gibi bilgilerin yer aldığı hesap üzerinden tarama yaparak sizin için en uygun güneşe maruz kalma şeklini görüntüleyebilirsiniz. UV Patch giyilebilir teknolojisinin tamamlayıcı mobil uygulaması olan My UV Patch uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

My UV Patch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

My UV Patch, iPhone ve iPad cihazlarda çalışan ve ideal güneş maruziyetini tarayan bir teknolojinin parçası olan bir mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen My UV Patch mobil uygulaması, güneşin zararlı etkilerini minimuma indirme ve güneşe maruz kalma konusunda bilgilendirme hizmeti sunan bir teknolojinin tamamlayıcı mobil uygulamasıdır.

Güneş, kuşkusuz en büyük D vitamini kaynağıdır ve çoğu insan bu vitaminden faydalanmak için güneşlenmeyi tercih etmekte. Ancak güneş ışınlarına kontrolsüz şekilde maruz kalma insanlar için çok tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarabilir. Güneş ışınlarının etkisini kontrol altına almak için kozmetik devi L’oreal çatısı altındaki La Roche – Posay tarafından geliştirilen UV Patch adlı giyilebilir teknolojinin görüntüleyici uygulaması olan My UV Patch ise yapılan ölçümleri ve tavsiyeleri kullanıcılara iletme rolü üstleniyor.

My UV Patch mobil uygulamasını indiren kullanıcılar öncelikle bir hesap açmak durumunda. Hesap açarken ise yaş, isim ve cinsiyet bilgilerinizi uygulamaya gireceksiniz. Vücudunuza yapıştırdığınız bantlar sayesinde cilt tipinize en uygun güneşe maruz kalma süresi ve miktarı ölçülecek ve kullanıcılar böylelikle ideal güneş ışığı bilgisine kavuşacak. Son derece kullanışlı bir teknolojinin parçası olan My UV Patch mobil uygulamasını AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Little Monster

    My Little Monster'da fantastik karakter tasarımları yapabilme şansına sahip oluyoruz.
  • My Open Courses

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğitim uygulamasıdır.
  • My Study Life

    Sınav tarihlerinizi ya da ders programınızı unutmaktan şikayetçiyseniz, My Study Life uygulamasıyla bu tarihleri takvime ekleyerek size hatırlatmasını sağlayabilirsiniz.
  • My Class Schedule: Timetable

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ders programı uygulamasıdır.
  • Sunface - UV-Selfie

    Güneşin cildinize etkilerini görebileceğiniz bir uygulama
  • My Child Lebensborn APK

    My Child Lebensborn APK, gerçek bir hikayeden esinlenilmiş metin tabanlı hikaye oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.