Myidol

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
97.6 MB DOSYA BOYUTU

Myidol fotoğraflarınızı kullanarak animasyonlu avatarlarınızı oluşturuyor!

Myidol, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir animasyon destekli avatar oluşturma uygulaması olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde sadece portre fotoğrafımızı çekerek hareketli avatarlarımızı oluşturabiliyoruz.

Uygulamanın çalışma hızı internet hızımıza bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Çünkü fotoğrafımızı tanımlamak ve işlemek için internet bağlantısından faydalanılıyor. Kısa bir sürede işlenen fotoğrafımız animasyon olarak ekranımıza taşınıyor. Bu noktada kullanıcılar geniş bir kişiselleştirme listesiyle karşılaşıyor.

Ekrandaki karakterimizin saç modelini, giysilerini, cinsiyetini ve yapacağı hareketleri seçebiliyoruz. Hareketlerin bazıları Çin kültüründen yansımalar içeriyor fakat çoğunluğu her kültüre hitap edecek türden. Açıkçası uygulamayı kullanırken epey eğlendik. Özellikle arkadaş grupları arasında bu uygulamayla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Oluşturulan videoları farklı kanallar üzerinden paylaşabiliyoruz veya direkt olarak cihazımıza kaydedebiliyoruz. Genel olarak başarılı bir uygulama olduğunun altını çizmemiz gerekiyor. Myidol uygulaması ile yaratıcılığınızı kullanarak birbirinden eğlenceli videolar oluşturabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BBC Horizons

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Meddah

    Meddah uygulamasında, birçok farklı kategoride sunulan şaşırtıcı hikayeleri dinleyebilirsiniz.
  • Firework

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir mobil uygulama
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • tvtag – formerly GetGlue

    iOS cihazlar için eğlence aktivitelerini paylaşma uygulamasıdır.
  • Vidivodo

    Vidivodo, iPhone ve iPad cihazlarınızda birbirinden güzel videolar izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Surprise Me!

    Eğlenceli seslerin yer aldığı bir uygulama
  • Blippar

    Blippar, gördüğünüzde merak uyandıran resim, ürün ve objeler hakkında bir çok detaylı bilgi sunabilen bir iOS eğlence uygulaması.