Mystery Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
83.2 MB DOSYA BOYUTU

Mystery Match eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanların severek oynayacağı bir oyun.

Mystery Match son zamanlarda bir hayli popüler bir hale gelen eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan başarılı bir temsilci olarak tanımlanabilir. Oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyor ve hem iPhone hem de iPad cihazlarımızda sorunsuzca oynayabiliyoruz.

Oyun klasik eşleştirme oyunları çizgisinden ilerliyor. Başarılı olmak için yapmamız gereken tek şey ise benzer taşları yan yana getirerek yok olmalarını sağlamak. Bu şekilde devam ederek tüm taşları tamamlamaya çalışıyoruz. Oyunun en ilginç yanlarından bir tanesi de farklı tasarımlı bölümlere sahip olması. Bu sayede oyun sürekli olarak farklı bir tecrübe yaşatıyor ve hiçbir şekilde tekdüzelik hissi oluşturmuyor.

Mystery Match'te her ne kadar üç adet taşı birleştirmeyi amaçlıyor olsa da beş adet taşı birleştirmeye çalıştığımız bir mod da mevcut. Bu modda işimiz tahmin ettiğiniz gibi biraz daha zorlaşıyor. Genel olarak bir hayli keyifli bir çizgide ilerleyen Mystery Match hem hikaye hem de oyun deneyimi olarak denenmesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Font Mystery

    Font Mystery, iOS işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde çalıştırabileceğiniz bir tür bulmaca oyunudur.
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.
  • Mystery of the Ancients: Three Guardians

    Mystery of the Ancients: Three Guardians tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz, gizemli ve mistik havasıyla dikkat çeken bir oyundur.
  • Monster Match

    Monster Match, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz oldukça renkli ve heyecanlı bulmaca oyunlarından birisidir.
  • Rio: Match 3 Party

    Rio: Match 3 Party, Rio karnavalı partisine dahil olduğunuz bulmaca türünde iPhone oyunu.
  • Sir Match-a-Lot

    Sir Match-a-Lot, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds Match

    Angry Birds Match, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz Kızgın Kuşlar oyunu.
  • Match 2!

    Keyifli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken Match 2! ile hem keyifli vakit geçirebilir hem de arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz.