myTuner Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
515 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.

myTuner Radio, Türkiye'de ve yurt dışında yayın yapan binlerce radyo istasyonunu Android telefon ve tabletinizden ücretsiz olarak dinlemenize izin veriyor. Ülkelerin en çok dinlenen radyo kanallarını kolaylıkla bulabileceğiniz uygulama vasıtasıyla dünya genelinde 30.000'den fazla radyo istasyonuna anında ulaşabiliyorsunuz.

Dünya genelinde mobil platformda en çok tercih edilen radyo uygulamaları arasında bulunan myTuner Radio, 120'den fazla ülkenin radyo istasyonlarını ücretsiz olarak dinleme fırsatı sunuyor. Radyo istasyonlarını ülke bazında filtrelemenin yanında tür olarak ta ayırabilen uygulama, o anda favori radyonuzda dinlediğiniz parçayı kaydetmeniz için, favori radyo kanallarınıza daha hızlı erişim için de seçenekler sunuyor.

Sevdiğiniz radyo kanallarını dinlemenin yanı sıra müzik dünyasında olan biteni takip te edebileceğiniz myTube Radio, arka planda dinleme desteği ile geliyor. Bu sayede bir yandan favori radyo kanallarınızda dönen parçaları dinlerken, diğer yandan webde gezinmenin keyfini sürebiliyorsunuz.

myTuner Radio, dilediğiniz bir ülkenin en popüler radyo kanallarını anında bulabileceğiniz ve sınırsız / ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz harika bir uygulama.

Erkan Calp

myTuner Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

myTuner Radio ile 120'den fazla ülkenin 30.000'e yakın radyo istasyonununu iPhone ve iPad'inizden ücretsiz dinleyebilirsiniz.

myTuner Radio, iPhone ve iPad'inizde radyo dinlemekten keyif alan biriyseniz kesinlikle es geçmemenizin gereken bir uygulama. 120'den fazla ülke ve 30.000'e yakın radyo istasyonunu bünyesinde barındıran radyo uygulaması ile en yeni ve popüler parçaları dinlemenin keyfini sürebilir, spor haberlerini dinleyebilir, gündemi yakından takip edebilirsiniz.

myTuner Radio, iPhone ve iPad'iniz için ücretsiz kategorisinde bulabileceğiniz en başarılı radyo uygulaması. Türkiye dahil onlarca ülkenin radyo kanallarına hem de en popülerlerine anında ulaşabilmek ve dinlemek oldukça güzel. Hem de ücretsiz ve sınırsız olarak... Radyo istasyonlarını ülke ve şehir bazında filtrelemenin yanında türe göre de ayırabiliyorsunuz. Böylelikle o anki ruh halinize en uygun parçaları kolaylıkla bulabiliyor ve dinleyebiliyorsunuz.

Arka planda çalma desteği ile gelen myTune Radio, sadece Türkiye değil tüm ülkelerin radyo istasyonlarını dinlemek isteyen herkese önerebileceğim bir uygulama.

Erkan Calp

myTuner Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke, şehir ve tür bazında filtreleyebiliyor ve oldukça popüler.

myTuner Radio, yerli ve yabancı binlerce radyo kanalını Windows Phone telefonunuz üzerinden ücretsiz ve hiçbir sınırlama olmadan dinleyebileceğiniz bir radyo uygulaması.

Ödüllü ve birçok ülkede en iyi radyo uygulama seçilen myTuner Radio, dünya genelinde radyo kanallarını dinlemek isteyenler için harika bir seçim. Türkiye dahil 120'den fazla ülkenin popüler radyo kanallarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve favori radyo kanalınızı mobil cihazınızdan kesintisiz olarak dinlemenin keyfini sürebileceğiniz uygulama hem kablosuz hem de 3G bağlantıyı destekliyor. Bu sayede nerede olursanız olun sevdiğiniz radyo kanallarını dinleyebiliyorsunuz.

Windows Phone telefonunuzda radyo dinlemeyi seven biriyseniz 120'den fazla ülkenin 30.000'e yakın radyo istasyonuna anında ulaşabileceğiniz myTuner Radio ile kesinlikle tanışmalısınız.

myTuner Radio Özellikleri:

  • En iyi radyo istasyonlarını dinleyin.
  • Radyo kanallarını isim, ülke ve tür olarak filtreleyin.
  • Radyoları gerçek zamanlı kaydedin.
  • Sevdiğiniz radyo kanalları için özel bir liste oluşturun.
  • Arka planda radyo dinlemenin keyfini sürün.
  • Müzik hakkında en yeni haberleri okuyun.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • FRISKY Radio

    FRISKY Radio uygulaması ile Android cihazlarınızdan elektronik dans müziği radyosuna kolayca erişebiliyorsunuz.