n11.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,205 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

n11.com Android uygulaması ile binlerce markanın yüzlerce ürününe ulaşabilir ve indirimli ürünlerden anında haberdar olabilirsiniz.

n11.com, modadan kozmetiğe, elektronikten ev eşyalarına, oyundan otomotive kadar yüzlerce ürünü kampanya ve indirim fırsatlarıyla kullanıcılara ulaştıran bir alışveriş sitesidir. Marka, renk, ürün çeşidi ve fiyat bazında arama yaparak, aradığınız kriterlere en uygun ürünleri satın alabilirsiniz. 

n11, binlerce mağazanın yüzlerce ürününü cebinizden inceleme ve anında satın alma fırsatı sunuyor. Gelişmiş filtreleme özelliğini kullanarak, sadece tercih ettiğiniz markaların ürünlerinin listelenmesini sağlayabiliyorsunuz. Moda, Elektronik, Ev, Yaşam, Spor, Oyun, Otomotiv ve daha onlarca kategoride en çok satılan ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

n11.com İndir

Kullanıcılara farklı türden ürünleri kapsamlı bir biçimde sunan n11 uygulaması, tatil fırsatlarını da içerisinde barındırıyor. Kültür turları, yurtdışı turları, tatil fırsatları ve aklınıza gelebilecek her türlü seyahat hizmetini alabiliyorsunuz.

Her gün 13:00 ve 20:00'da mobile özel kampanyalardan yararlanarak, fırsat köşesindeki ürünleri ucuz fiyata satın alabilirsiniz. İndirimli fiyatlara ve en iyi ürünlere sahip olmak için bu saatler arasında uygulamaya göz atmanızda fayda vardır.

n11 - Online Alışveriş Uygulaması Özellikleri

  • Yüzlerce kapsamlı ürün kategorisi
  • Kampanayalar ve indirimli fiyatlar
  • Tatil fırsatları
  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Elektronik cihaz alışverişi
  • Ayakkabı, giyim ve diğer ürünler
Erkan Calp

n11.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,134 TOPLAM İNDİRME
91.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz n11.com ile binlerce markanın en yeni, en çok tercih edilen ve indirimdeki ürünlerine ulaşabilirsiniz.

n11.com, ürün çeşitliliği bakımından oldukça zengin olması yönünden aradığınız ürünü kolaylıkla bulabileceğiniz bir alışveriş sitesi olarak karşımıza çıkıyor. iOS cihazlarda kullanılabilen uygulamada, n11.com’da satışa sunulan tüm ürünlere mobil cihazınızdan erişme, rahat alışveriş yapma kolaylığı sunuyor.

n11 uygulaması ile Moda ve Kozmetik, Elektronik, Ev ve Yaşam, Spor-Outdoor, Oyun-Kültür, Otomotiv ve Aksesuar kategorilerinde binlerce markanın yüzlerce ürününe dilediğiniz an dilediğiniz yerde ulaşabiliyorsunuz. Günün fırsatı ile ürünlerde yapılan indirimlerden anında haberiniz oluyor, popüler bir ürünü uygun fiyata satın alabiliyorsunuz.

Bunların yanı sıra uygulamada gezerek belli süre içerisinde kullanmanız gereken indirimler de kazanabiliyorsunuz. Tabii ki tüm kategorilerde en çok tercih edilen ürünleri de görebiliyorsunuz.

İnternet

İnternetten Alışveriş Yapmayı Sevenler İçin En İyi Online Alışveriş Uygulamaları

n11.com İndir

Alışverişlerinizi gönül rahatlığıyla yapmanızı sağlayan koruma sistemi de içeren uygulama ile ister hazır kategorileri kullanarak isterseniz de arama kutusunu kullanarak ürüne hızlıca ulaşabiliyorsunuz. Tüm ürünleri özellikleri ve fotoğrafları ile görebiliyorsunuz. Ödeme esnasında size özel sunulan kuponları veya puanlarınızı kullanarak ürünü indirimli olarak satın alabiliyorsunuz.

Ayrıca saat 13:00 ve 20:00'da kullanıcılara özel olarak sunulan kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Çeşitli ürünlerdeki indirimleri görüntüleyerek, satın alabilir ve hızlıca kargolanmasını sağlayabilirsiniz.

Eğer siz de online alışveriş yapmak istiyorsanız, n11 - Online Alışveriş uygulamasını indirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • n11 Mağaza

    n11 Mağaza, n11 çalışanlarının siparişleri takip edebildikleri ve ürünleri güncelleyebildikleri resmi bir uygulamadır.
  • Araba2.com

    Araba2.com Android uygulamasını kullanarak büyük ikinci el araba sitelerindeki ilanları tek bir noktadan takip edebilirsiniz.
  • letgo

    letgo 2. el alım satım uygulamasıdır. İkinci el telefon, bilgisayar, laptop, araba, bisiklet, mutfak dolapları ve fazlası letgo'da! Ucuz alışveriş için hemen letgo yükleyin.
  • Glamy - Gardırobunu Paylaş

    Kadınların kişiden kişiye kıyafetlerini kiralayabildikleri ikinci el moda platformu
  • Barty

    Takas platformu Barty ile nakitsiz alışveriş artık çok kolay! Barty Android uygulamasında ikinci el olarak yüzlerce marka binlerce kategoride ürünü bulabilirsiniz.
  • Gardrops

    Gardrops, ikinci el eşya alım satımı yapabildiğiniz alışveriş uygulamalarından biri.
  • Semt

    Semt, sadece ikinci el ürünleri bulabileceğiniz, ilan da verebileceğiniz pratik bir alışveriş uygulaması.
  • Dolap

    Dolap, Trendyol bünyesinde yer alan güvenli ikinci el alışveriş uygulaması.