Namaz Vakitleri ve Kıble

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
662 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Bulunduğunuz konuma göre namaz vakitlerini ve kıble yönünü öğrenebilirsiniz.

Namaz Vakitleri ve Kıble uygulaması ile ibadetinizi yerine getirmek için namaz vakitlerini ve kıble yönünü Android cihazlarınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Namaz Vakitleri ve Kıble uygulaması, bulunduğunuz konuma göre namaz vakitlerini gösteren ve cihazınızın GPS özelliğini kullanarak kıble yönünü tespit edebileceğiniz oldukça başarılı bir uygulama. Konumunuza göre İmsak, Güneş, Öğle, İkindi, Akşam ve Yatsı zamanlarını gösteren, vakit geldiğinde ise sesli uyarıyla sizleri bilgilendiren uygulamada bir sonraki vakti renkli olarak vurgulanmış şekilde görebiliyorsunuz.

Eğer, bulunduğunuz yerde kıblenin hangi yönde olduğunu kestiremiyorsanız cihazınızın GPS özelliğini aktif hale getirdikten sonra uygulama üzerindeki Kıble Pusulası özelliğini kullanabilirsiniz. Size hem pusula üzerinde hem de metin olarak kıblenin hangi yönde olduğunu gösteren Namaz Vakitleri ve Kıble uygulaması, tüm bu özelliklerini ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kıble Pusulası Namaz Vakitleri

    Kıble Pusulası Namaz Vakitleri, İslam dinine mensup kişilerin kıble yönünü bulmalarını ve namaz vakitlerini takip etmelerini sağlayan bir uygulama.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistanı) Android uygulaması, Kıble bulucu, namaz/ezan vakitleri, Kur'an-ı Kerim, Allah'ın 99 ismi, zikirmatik ve daha fazlasını içeriyor.
  • Namaz Vakitleri APK

    Namaz Vakitleri uygulamasıyla namaz vakitlerini takip edebilir ve uyarı bildirimleri alabilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri Pro

    Namaz Vakitleri Pro uygulaması ile namaz vakitlerini kolayca takip edebilirsiniz.
  • Namaz Vakti

    Namaz Vakti android uygulaması ile namaz vakitlerini takip edebilir, kıble yönünü bulabilir ve yakındaki camileri görebilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri

    Namaz vaktine kalan süreyi çok kolay ve pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Ramazan 2014

    Ramazan 2014, mübarek Ramazan ayında oruç tutanların iftar ve sahur vakitleri ile birlikte namaz vakitlerini de kontrol edebilecekleri yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)