NASA Science Investigations

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
310 TOPLAM İNDİRME

NASA Science Investigations mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

NASA Science Investigations, oyunculara uluslararası uzay istasyonu ISS'e konuk olarak uzayda hayatın nasıl olduğunu bireysel olarak tecrübe etme imkanı veren bir astronot simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu astronot oyunu bize bir ISS personelinin yerine geçme imkanı veriliyor. NASA  tarafından geliştirilen oyun, oyunculara uzayda bitki yetiştirmenin nasıl bir şey olduğunu gösteriyor, ayrıca oyuncular ISS içerisinden yıldızları seyredebiliyor ve bu uzay istasyonunun içini keşfedebiliyor.

Sıfır yer çekimine sahip bir ortamda hareket etmeye çalıştığımız NASA Science Investigations'da Naomi adlı astronotumuza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Naomi ISS içinde bitki yetiştirmeye çalışıyor. Bu işi gerçekleştirebilmek için de doğru ışığı kullanması, yer çekimsiz ortamda bitkileri sulaması gerekiyor. Bu mücadeleleri atlattıktan sonra uzayda kendi tarımsal ürünlerini yetiştirebiliyor ve yiyecek üretebiliyor.

NASA Science Investigations, uzayda bitki yetiştirme üzerine yapılan deneylerle ilgili bilgiler de içeriyor, bu nedenle oyunun eğitimde kullanılması mümkün.

Can Erdil Şentürk

NASA Science Investigations

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
195 MB DOSYA BOYUTU

NASA Science Investigations mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

NASA Science Investigations, oyunculara NASA'nın ISS uzay istasyonunda görev yapan bir personelin yerine geçme imkanı veren bir astronot simülatörü olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir astronot oyunu olan NASA Science Investigations'da görevine yeni başlayan bir astronotun yerine geçiyoruz. Temel amacımız ise NASA'nın uzayda bitki yetiştirme konusundaki deneylerini yürütmek ve sonuçlarını gözlemlemek. Bu iş için ilk olarak uzayda yaşamaya, yani sıfır yerçekimi olan ortamda hareket etmeye alışmamız gerekiyor.

NASA Science Investigations'da bitki yetiştirebilmek için birçok farklı faktörü göz önünde bulundurmamız gerekli. Bitkilerimizin büyüyebilmeleri ve ürün verebilmeleri için doğru ışığı almaları gerekiyor. Ayrıca yer çekimi olmadığından ötürü bitkileri sulamak için özel metodlar kullanmamız gerekiyor. Uzayda kendi tarımsal ürünlerimizi yetiştirmek büyük önem taşıyor.

NASA Science Investigations, uzayda yürütülmekte olan deneyler hakkında bilgiler sunan eğitici bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Attorney Investigations

    İpuçlarından yola çıkarak suçluyu ortaya çıkarmanız gereken bir oyun
  • Spaceflight Simulator APK

    Spaceflight Simulator APK Android oyunda kendi roketinizi yapıp uzaya fırlatıyorsunuz. SpaceX ve NASA fırlatmalarını yeniden canlandırmak istemez misiniz?
  • Science Journal

    Science Journal, Android cihazlarınız üzerinden deneyler yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • NASA

    NASA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi NASA uygulamasıdır.
  • NASA App

    NASA App, NASA tarafından gerçekleştirilen uzay çalışmalarına dair öğelerin yer aldığı popüler bir uygulamadır.
  • GLOBE Observer

    GLOBE Observer, NASA tarafından yapılan ve yayınlanan bir tür gözlem uygulamasıdır.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.