NASA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME

NASA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi NASA uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi NASA uygulaması ile uzay her an elinizin altında oluyor. Her gün büyüyen resim ve video arşiviyle dikkat çeken uygulamada yeni yerleri keşfedebiliyorsunuz.

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) resmi uygulaması olan NASA, uzay görevlerini görüntüleyebileceğiniz, uzayı gözlemyebileceğiniz ve 15 bini aşkın fotoğrafa göz atabileceğiniz bir uygulamadır. Uzayı merak ediyorsanız ve uzaya ilginiz varsa bu uygulama mutlaka telefonunuzda olması gerekiyor. Gizli görevler, güncel haberler, keşfedilmeyi bekleyen bölgeler ve daha fazlası Android uygulamasında sizleri bekliyor. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile merakınızı dindirebiliyorsunuz. Ulluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekilen görüntüleri izleyebilir, güncel NASA videolarını tekip edebilir ve öne çıkan içeriklere göz atabilirsiniz. Uzay teleskoplarının çektiği resimleri de inceleyebileceğiniz uygulamada evrenin büyüklüğüne tanık olabiliyorsunuz.

Uygulama ile bu zamana kadar elde edilen temel bilgileri edinebilir, çarpıcı bilgiler öğrenebilir ve her gün güncellenen binlerce fotoğraflık albüme göz atabilirsiniz. Uzayı cebinizde gezdirmenizi sağlayan uygulama ile uzaya dair pek çok bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Eğer uzaya ilginiz varsa NASA uygulaması mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor.

NASA uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

NASA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
42.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi NASA uygulamasıdır.

Evreni ve Dünya'yı cebinize sığdıran bir uygulama olan NASA, uzay hakkında çarpıcı bilgilere erişme imkanı sağlıyor. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileeğiniz uygulama ile evrenin derinliklerini keşfedebiliyorsunuz.

Uzay görevlerini, haberlerini, mekiklerini ve teleskoplarını mercek altına almanıza imkan veren NASA uygulaması, dev arşiviyle dikkat çekiyor. Resmi uygulama olan NASA, her gün büyüyen arşiviyle de kullanıcılarına hizmet ediyor. Uzay hakkındaki güncel bilgilere erişebileceğiniz uygulama merakınızı da bir nebze olsun dindirebiliyor. Anlık görüntülere erişebilir ve binlerce fotoğraftan oluşan uzay albümüne göz atabilirsiniz. Uzay meraklılarının telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulama olan NASA ile çarpıcı bilgiler edinebiliyorsunuz.

Bu zamana kadar uzay hakkında toplanan bilgilere erişim imkanı sunan uygulama, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan gelen resimlerle sürekli olarak güncelleniyor. 15 bin'den fazla fotoğrafın yer aldığı uygulama ile evrenin en karanlık köşelerini görme imkanına sahip oluyorsunuz. Uzayı cebinizde gezdirmenizi sağlayan uygulama ile uzaya dair pek çok bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Eğer uzaya ilginiz varsa NASA uygulaması mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor.

NASA uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NASA App

    NASA App, NASA tarafından gerçekleştirilen uzay çalışmalarına dair öğelerin yer aldığı popüler bir uygulamadır.
  • GLOBE Observer

    GLOBE Observer, NASA tarafından yapılan ve yayınlanan bir tür gözlem uygulamasıdır.
  • NASA Science Investigations

    NASA Science Investigations mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.