NASCAR Heat Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
698 TOPLAM İNDİRME

Gerçekçi fizik motoru ile mobil oyunculara sürükleyici bir oynanış sunan NASCAR Heat Mobile APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Android ve iOS platformları için geliştirilen NASCAR Heat Mobile APK geçtiğimiz yıllar da lansmana çıkmıştı. Hem Google Play hem de App Store üzerinde milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran yapım, günümüzde ülkemizde de sevilerek oynanmaya devam ediliyor. Oyunculara birbirinden farklı kamera açıları ile gerçekçi bir yarış deneyimi yaşama fırsatı veren NASCAR Heat Mobile APK ücretsiz yapısı ile günümüzde de oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Bünyesinde birbirinden farklı araba modellerine ev sahipliği yapan NASCAR Heat Mobile APK indir, gerçekçi motor sesleri ve zengin içeriği ile oyunculardan tam puan almayı başardı. Yayınlandığı günden bu yana sık sık güncellemeler de alan araba yarış oyunu, oyuncularını elinde tutmayı başardı. Android akıllı telefon ve tabletlerde en çok oynanan yarış oyunlarından bir tanesi olan yapım, ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

NASCAR Heat Mobile APK Özellikleri

  • Birbirinden farklı yarış araçları,
  • Farklı yarış pistleri,
  • Farklı kamera açıları,
  • Gerçekçi motor sesleri,
  • Kusursuz grafik açıları,
  • Farklı yarış türleri,
  • Araç özelleştirme ve yüksektme fırsatı,
  • Basit kontroller,
  • 60'dan fazla farklı pilot,

Oyunculara farklı kamera açıları ile yarışları derinlemesine deneyimleme fırsatı veren NASCAR Heat Mobile APK, bu yönü ile rakiplerinden ayrılan bir özelliğe sahip. Bünyesindeki farklı araç modellerini oyunculara özelleştirme ve yükseltme fırsatı da veren yapım, böylelikle oyunculara sevdikleri araç modeli ile yarışlarda yer alma şansı da veriyor. Aksiyonun ve adrenalinin tavan yaptığı yarışları farklı pistlerde deneyimleme fırsatı da sunan oyun, kusursuz grafik açıları ile rekabeti en üst seviyeye çıkarıyor. İnternet bağlantısı olmadan yani çevrimdışı oynanabilen yapımda oyuncular yapay zekaya karşı mücadele edecek ve birbirinden farklı yarışlarda bitiş çizgisini ilk geçen olmaya çalışacaklar.

NASCAR Heat Mobile APK İndir

Google Play üzerinde Android platformu için App Store üzerinde de iOS platformu için ücretsiz olarak yayınlanan araba yarış oyunu NASCAR Heat Mobile APK günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Efsane bir yarışçı olmaya çalışacak olan oyuncular, yapım içerisinde ünlü yarış karakterlerini de daha yakından tanıma fırsatı elde edecekler. Yeni güncellemesi ile oyuncularına 60'dan fazla yeni pilot, yeni Camaro otomobil modeli ve pek çok başarım sunan NASCAR Heat Mobile APK, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

Erkan Calp

NASCAR Heat Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

NASCAR Heat Mobile, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz lisanslı Nascar yarış oyunu.

NASCAR Heat Mobile, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz tek lisanslı Nascar yarış oyunu. Lisanslı Nascar araçları, profesyonel ünlü Nascar sürücüleri ve ikonik Nascar pistlerinin yer aldığı Nascar yarışı oyununda kendi taraftar alanınızı (fan zone) kurma şansına da sahipsiniz.

Nascar yarışlarını yakından takip edenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm yarış oyunu NASCAR Heat Mobile, grafik ve sesleri, oynanış dinamikleri, içeriğiyle kalitesini gösteriyor. Ücretsiz indirilebilip oynanabilir olması ve ufak boyutlu olmasıyla da beğenimi kazanıyor. Kendinizi klasik yarışların dışına atmak istiyor, mobilde en iyi Nascar yarış deneyimini yaşamak istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Kyle Bush, Denny Hamlin, Kevin Harvick, Clint Bowyer, Jimmie Johnson, Erik Jones, Joey Logano, Kyle Larson ve daha saymakla bitmeyek Monster Energy NASCAR Cup Series’de yarışan sürücülerin yer aldığı ve 20’in üzerinde pistte yarıştığınız oyun, kontrol noktasında oyuncuları üzmüyor. Dokunmatik kontroller veya tilt, ince ayar direksiyon yardımcıları ve hassasiyet ayarlamaları, değiştirilebilir kamera açıları sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.