NBA LIVE Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır

NBA LIVE Companion, Electronic Arts'ın popüler basketbol oyunu NBA Live 2016 için geliştirdiği resmi bir NBA Live 2016 yardımcı uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan NBA LIVE Companion temel olarak kendinizi NBA Live 16 içerisinde oynayabileceğiniz bir basketbol oyuncusuna dönüştürme imkanı veriyor. Uygulama temel olarak NBA LIVE geliştirici ekibinin NBA oyuncularının yüzlerini NBA LIVE oyunlarına aktarmak için kullandığı GameFace HD teknolojisini mobil cihazlarınıza aktarıyor. Bu teknolojiden faydalanarak uygulama yüzünüzü tarıyor ve sizi bir oyun karakterine dönüştürüyor.

NBA LIVE Companion ile kendi yüzünüzü oyuna aktarabilmek için uygulama içerisindeki kamerayı kullanarak özçekim fotoğrafınızı çekiyorsunuz. Bu işi yaparken yüzünüzün doğru miktarda ışık aldığından emin olmanız gerekiyor. Ortamın ne düşük ışıklı ne de yüzünüzü parlatacak kadar yüksek ışıklı olmaması gerekiyor. Çekim yaparken yüzünüzü ekrandaki çerçecenin içerisine denk getirmeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra fotoğrafınızı çekiyorsunuz ve uygulama fotoğrafınızı işlemeye başlıyor. Oyuncunuzun adını, soyadını, spikerin kullanacağı takma adı, ülkesini, eyaletini ve şehrini belirledikten sonra kahramanınızı oyuna aktarabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

NBA LIVE Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

NBA LIVE Companion resmi bir NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır

NBA LIVE Companion eğer kendinizi bir oyun kahramanına dönüştürmek isterseniz kullanabileceğiniz bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz resmi bir NBA Live 16 yardımcı uygulaması olan NBA LIVE Companion, temel olarak kendinizi NBA Live 16'ya bir oyuncu olarak aktarmanıza yardımcı olan bir uygulama. NBA LIVE Companion kullanarak oyuncular yüzlerini taratarak NBA Live 16'ya aktarabiliyorlar ve oyunda kendilerini bir takıma dahil ederek maçlara çıkabiliyorlar. Uygulama bu iş için Electronic Arts'ın NBA oyuncularının yüzlerini oyuna aktarmak için kullandığı GameFace HD teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji ile yüzünüz yüksek detay seviyesiyle taranıyor ve oyun ile uyumlu hale getiriliyor.

NBA LIVE Companion ile kendi yüzünüzü oyuna aktarabilmek için öncelikle uygulama içerisindeki kamerayı açıyorsunuz. Kamera açıldıktan sonra ekrandaki çerçeve içerisine yüzünüzü oturtuyorsunuz ve fotoğrafınızı çekiyorsunuz. Fotoğraf çekilirken yüzünüzün yeteri oranda ışık almasına dikkat etmeniz gerekiyor. Düşük ışıkta veya yüzünüzü parlatacak derecede yüksek ışıkta çekilen fotoğraflar sağlıklı sonuç vermemekte. Fotoğraf çekimini tamamladıktan sonra yarattığınız oyuncunun adını, soyadını, ülke, eyalet, şehir ve diğer bilgilerini girerek işlemi tamamlıyorsunuz.Uygulama yarattığınız oyuncuyu paylaşma imkanı da veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA LIVE Mobile Basketball

    Mobildeki ücretsiz en iyi basketbol oyunu
  • NBA Live Mobile

    NBA Live Mobile mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • NBA Life

    NBA Life, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.