Nearify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Dünya çapında gerçekleşen tüm etkinliklere ve detaylarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Dünya’nın birçok ülkesinde gerçekleşen etkinliklerden anında haberdar olmak istiyorsanız Nearify uygulamasını Android cihazlarınıza mutlaka yüklemenizi öneriyoruz.

Londra, Boston, San Francisco, Las Vegas, Houston, Dallas, Singapur, Chicago, San Jose, Los Angeles, Atlanta, Austin, Miami ve daha birçok şehirde yaklaşan etkinlikleri kullanıcılarına sunan Nearify uygulaması, özellikle sık sık seyahat edenlerin ilgisini çekecektir diye düşünüyorum. Seçtiğiniz yerde her gün sizin için kişiselleştirilmiş bir etkinlik listesi öneren uygulama sayesinde evde oturmak yerine keyifli vakit geçirecek etkinliklerde yer alabilirsiniz.

Üniversite festivalleri, müzik festivalleri, dans gösterileri, film festivalleri, çeşitli türlerdeki konserler, illüzyon gösterileri, stand-up gösterileri, doğa yürüyüşleri, karaoke etkinlikleri, canlı DJ konserleri, macera, spor, fotoğraf ve yoga etkinlikleri gibi aklınıza gelebilecek her türden etkinliğe kolayca ulaşabileceğiniz Nearify uygulamasında, etkinlikleri sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Nearify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
26.5 MB DOSYA BOYUTU

Dünya'nın birçok noktasında gerçekleşen etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

Nearify uygulamasıyla dünyanın pek çok şehrinde gerçekleşen etkinlikleri iOS işletim sistemli cihazlarınızdan kolayca takip edebilirsiniz.

Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız, gittiğiniz şehirde keyifli vakit geçirebileceğiniz önemli etkinlikleri Nearify uygulamasıyla takip edebiliyorsunuz. Seçmiş olduğunuz şehirdeki etkinliklerden size özel bir liste hazırlayan Nearify; festival, konser, gösteri ve daha birçok türdeki etkinliklerden sizleri haberdar ediyor ve eğlenceli anlar geçirmenizde yardımcı oluyor.

Londra, Boston, San Francisco, Las Vegas, Houston, Dallas, Singapur, Chicago, San Jose, Los Angeles, Atlanta, Austin, Miami ve daha birçok şehirde kullanılabilen Nearify uygulamasında ilgilendiğiniz etkinlikleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Nearify uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, kısa bir süreliğine gitmiş olsanız bile o şehirde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.