NeuroNation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

NeuroNation, minik oyunlar eşliğinde beyin jimnastiği yapmanızı sağlayan etkili ve yararlı bir Android uygulaması.

NeuroNation, dünya genelinde sahip olduğu 2 milyondan fazla kullanıcı sayısıyla birlikte Android platformu üzerinde en çok kullanılan beyin jimnastiği uygulaması. Eğer minik beyin egzersizleri yapmak ve geliştirmek istiyorsanız bu uygulama ihtiyacınızı karşılıyor.

İçerisinde yer alan 23 kişiselleştirilmiş beyin egzersizi oyunu sayesinde hem sıkılmadan egzersiz yapmanızı hem de beyin gelişiminize katkıda bulunmanızı sağlayan uygulama, size özel oluşturduğu çalışma program sayesinde ne zaman müsaitseniz, o zaman egzersiz yapabilme olanağı sunuyor.

Özellikle hafıza kuvvetlendirme açısından yararlı olan uygulama, hafızanızı güçlendiriyor, ilgi dağınıklığı problemlerinizi çözüyor, daha hızlı karar almanızı sağlıyor ve daha zinde oluyorsunuz. Böyle şey mi olur demeden önce uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ederim.

Mini oyunlarda aldığınız puanlar ile arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz oyunda, aynı zamanda kendi yüksek rekorlarınızı da karşılaştırarak göstermiş olduğunuz gelişimin farkına varabiliyorsunuz. Kendi skorlarınız dışında puanlarınızı arkadaşlarınız ile de karşılaştırabilirsiniz.

Beyin egzersizi yapmak isteyuen kullanıcılar için özel olarak oluşturulan oyunlar sayesinde boş vakitlerinizi yararlı bir şekikde geçirmeniz mümkün kılınıyor.

Barış YANIK

NeuroNation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
35.7 MB DOSYA BOYUTU

NeuroNation sayesinde günlük zihin egzersizleri yapabilir ve daha hızlı çalışan bir düşünce sistemine sahip olabiliriz.

NeuroNation, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir zihinsel egzersiz uygulaması olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu faydalı uygulama sayesinde daha sağlıklı ve hızlı çalışan bir zihne sahip olabilme şansını elde ediyoruz.

Bildiğiniz gibi sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için düzenli spor yapmak şart. Peki zihnimizin de sağlıklı ve hızlı çalışabilmesi için spora ihtiyacı olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? NeuroNation'ın yapımcıları bu alandaki boşluğu görmüş olacaklar ki böylesine harika bir uygulamalayı bizlerle buluşturdular.

NeuroNation sayesinde;

  • Hafızamızı güçlendirebiliyor,
  • Dikkat oranımızı artırabiliyor,
  • Zekamızı geliştirebiliyor,
  • Mantıksal düşünme yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz.

Doktorlar tarafından incelenen NeuroNation'ın insan zihnine fayda sağladığı yapılan özel araştırmalar neticesinde kanıtlanmış.

Dünya çapında 1.000.000'dan fazla kullanıcıya sahip olan NeuroNation'dan tam anlamıyla verim alabilmek için sunulan egzersizleri düzenli olarak takip etmek gerekiyor. Eğer her gün uygulamayla zihin egzersizi yaparsanız bir süre sonra zihinsel işleyiş hızınızın arttığını hissedeceksiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.