New Years Countdown to 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

New Years Countdown to 2016, yeni yıla sayılı saatler kala 2016'nın son dakikasına kadar geri sayım yapan eğlenceli ve yararlı bir Android kişiselleştirme uygulaması.

New Years Countdown to 2016, yeni yıl için hazırlanan özel ve çok şık bir Android canlı duvar kağıdı uygulaması. Bu duvar kağıdı sayesinde hem ekranınız oldukça şık görünecek hem de 2016 yılının son saniyesine kadar ana ekranınız üzerinde kalan süreyi takip edebileceksiniz.

Farklı renk ve duvar kağıtları seçebileceğiniz uygulama aynı zamanda Android telefon ve tabletlerinizin ekranında havai fişekler uçuruyor.

Görünüme ve kişiselleştirmelere önem veren kullanıcılar için daha yararlı olan uygulama sayesinde 2016'ya geri sayımı hem şık hem de rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Saat, gün vb. şeklinde saat formatını ayarlayarak 2016'ye ne kaldığını görebileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak hemen indirip mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Final Countdown

    Final Countdown uygulamasında istediğiniz tarih ve saatler için geri sayım sayacı oluşturabilirsiniz.
  • Countdown Widget

    Hayatınızdaki önemli olaylar için kullanabileceğiniz hatırlatma aracı olan Countdown Widget ile hiçbir doğum gününü, yıl dönümünü, düğünü ya da futbol karşılaşmasını kaçırmayacaksınız.
  • Wedding Countdown Widget

    Wedding Countdown Widget, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden düğün tarihinize kalan gün sayısını görüntüleyebileceğiniz ufak, ücretsiz ve yararlı bir widget.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • Christmas Countdown Free

    Android cihazlarınızda yılbaşına geri sayım yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Gameloft Classics: 20 Years

    Gameloft'un nostaljik oyunları artık Android'de.
  • Stunt Star The Hollywood Years

    Aksiyonun hiç eksik olmadığı bu oyunda tehlikeli görevlerle dolu bir maceraya atılacaksınız.
  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.