News360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

News360, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması olarak öne çıkıyor.

News360, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde dünyada olup biten gelişmeleri mobil cihazlarımızı kullanarak takip edebiliyoruz.

Uygulamanın dikkat çeken birçok yönü var. Bu yönlerden bir tanesi de kullandıkça kullanıcının ilgi alanlarını testpit etmesi ve içerikleri bu kıstaslara göre derlemesi. Bu özelliği sayesinde News360 kullanıcıları okumayacakları haberler ile boğmak yerine onlara ilgi alanlarına giren içerikleri sunuyor. O an vaktimiz yoksa içerikleri saklayabiliyor ve daha sonra okuyabiliyoruz.

Uygulamanın içerikleri 100.000 kaynaktan derleniyor. Bu kaynakların hepsi faaliyet gösterdikleri kategorilerin öncü isimleri arasında. Buna bağlı olarak uygulamayı kullanırken herhangi bir güvenilirlik sorunuyla karşılaşmıyoruz.

News360'ta okuduğumuz haberleri farklı sosyal medya kanalları üzerinde paylaşma şansına sahibiz. Bu sayede arkadaşlarımızı da o habere konu olan gelişmelerden haberdar edebiliyoruz. Uygulamada Facebook, Google+, Twitter, Evernote ve Instapaper desteği sunuluyor.

Genel olarak kesintisiz bir kullanım deneyimi sunan News360, gündemi takip etmek için kapsamlı ve güvenilir bir haber uygulaması arayanları göz atması gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

News360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
34.5 MB DOSYA BOYUTU

News360 uygulamasını kullanarak gündemi meşgul eden haberleri iOS cihazlarımız üzerinden takip edebiliyoruz.

News360, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı kullanarak gündemi meşgul eden haberleri ve olayları mobil cihazlarımız üzerinden takip edebiliyoruz.

Uygulamanın en önemli özellikleri arasında kullanıcı odaklı bir içerik listesi oluşturması bulunuyor. Bu özelliği sayesinde ilgimizi çekebilecek haberleri otomatik olarak derleniyor ve akışımızda gösteriliyor. İlgi alanımıza uzak olan içeriklerle dikkat dağıtmak yerine sadece bize özel haberlerin sunuluyor olması açıkçası çok hoşumuza gitti. Piyasada birçok haber takip uygulaması bulunsa da bu tarz bir özellik sunana rastlamak pek kolay değil.

News360 üzerinde yer alan tüm içerikler 100.000 haber kaynağı gözden geçirilerek derleniyor. Bu kaynakların her biri kendi alanlarında profesyonel olarak faaliyet gösteren firmalardan oluşuyor. Dolayısıyla güven anlamında problem yaşamıyoruz.

Uygulamada gelişmiş sosyal medya paylaşım seçenekleri de sunulan özellikler arasında. Arkadaşlarımızın da ilgisini çekebilecğeini düşündüğümüz içerikleri farklı kanallar üzerinden paylaşabiliyoruz.

News360'ın iPad ve iPhone için iki ayrı versiyonu bulunuyor. Bağlantılarımızdan cihazınıza uygun olanı seçmeniz yerinde olacaktır.

Emircan Erdoğan

News360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

News360, Windows Phone cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz kapsamlı bir haber takip uygulaması.

News360, Windows Phone cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir haber ve gündem takip uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde etrafımızda ve dünyanın farklı köşelerinde olup biten olaylara sadece mobil cihazımız üzerinden erişim sağlayabiliyoruz.

Uygulamada sunulan arayüz tasarımı ve özellikler tamamen kullanıcıların işini kolaylaştırmak üzere dizayn edilmiş. Sade arayüzde haberlere erişim çok kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor. Fakat uygulamanın tek hoşumuza giden özelliği bu değil elbette.

News360'ın en fazla öne çıkan özelliği içeriklerin tamamen kullanıcıların ilgi alanlarına göre oluşturuluyor olması. Uygulamanın tam fonksiyonda çalışabilmesi için biraz zaman gerekiyor. Bu zaman diliminde kullanıcıların neye ilgi duyduklarını inceleyen News360, içerikleri gözlemlediği kıstaslara göre belirliyor.

Uygulamanın İngilizce olarak hizmet verdiğini de belirtmeden geçmeyelim. Bu nedenle kullanabilmek için belli bir miktar İngilizce bilgisine sahip olmak gerekiyor.

Uygulamada karşılaştığımız ve ilgimizi çeken haberleri farklı sosyal medya kanalları üzerinden de paylaşabiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve kapsamlı içerikler sunan News360, gündemi takip etmek isteyen Windows Phone kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • News360 for Phones

    News 360 ile haber akışını tercihlerinize göre anlık olarak takip edebilirsiniz
  • News360 for Tablets

    News 360 ile haber akışını tercihlerinize göre anlık olarak takip edebilirsiniz
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.