Newton Mail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Newton Mail, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mail uygulamasıdır.

Newton Mail, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mail uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü özelliklere sahip olan Newton Mail, tüm mail hesaplarıyla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Güçlü özelliklere sahip bir mail uygulaması olarak karşımıza çıkan Newton Mail, sahip olduğu hizmetlerle işlerinizi kolaylaştırıyor. Birden fazla mail hesaplarını tek merkezden yönetebilme imkanı sunan uygulama aynı zamanda şifre koruması sayesinde de maillerinizi güvende tutuyor. Bulut desteğine de sahip olan uygulama bildirim sistemiyle de sürekli olarak kullanıcılarını haberdar ediyor. Senkronize çalışan uygulama ile ana hesabınızda olup bitenlerin aynısını görebiliyor ve boş yere zaman kaybetmiyorsunuz. Gmail, Exchange Yahoo Mail, Hotmail / Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 ve tüm IMAP hesapları ile çalışan Newton Mail, uygulamalar arasında geçiş yapmadan takvim yönetimi yapmanızı da sağlıyor. 

Yoğun insanların mutlaka denemesi gereken bir alternatif mail uygulaması olan Newton Mail, gelen mailler hakkındaki tüm detayları da bilmenizi sağlıyor. Uygulama sadece 14 gün ücretsiz ancak 14 günden sonra bazı özellikler kısıtlanmış olarak kullanılabiliyor. Eğer uygulamanın tam sürümünü kullanmak istiyorsanız aylık 4 dolar ya da yıllık 49 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Murat İşçi

Newton Mail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Newton Mail, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mail uygulamasıdır.

Newton Mail, iOS  işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mail uygulamasıdır. Farklı mail hesaplarına sağladığı destek ile ön plana çıkan Newton Mail, tüm işlerinizi kolaylaştırıyor.

Birden fazla mail hesabını tek merkezden kontrol etme imkanı sağlayan Newton Mail, mobil cihazlarınızda tercih edebileceğiniz alternatif bir mail uygulamasıdır. Şifre koruması, bildirim sistemi ve daha pek çok güçlü özelliğe sahip olan Newton Mail, bulut desteğiyle de dosyalarınıza erişmenizi sağlıyor. Farklı uygulamalarla da uyumlu olarak çalışan Newton Mail, uygulamalar arasında geçiş yapmadan işlerinizi halletmenizi sağlıyor. Gmail, Exchange Yahoo Mail, Hotmail / Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 ve tüm IMAP hesaplarına destek veren Newton Mail, olıup bitenden haberdar olmanızı sağlıyor. 

Senkronizasyon özelliğine de sahip olan uygulama ana mail hesabınızda olup biten herşeyi görmenizi sağlıyor ve böylece gereksiz zaman kaybı yaşamıyorsunuz. Öte yandan Newton Mail'i kullanabilmek için belirli bir süre sonra para ödemeniz gerekiyor. İlk 14 gün ücretsiz olan Newton Mail, daha sonra aylık 4 dolar ya da yıllık 49 dolar para ödemenizi istiyor. Oldukça basit arayüzü ve kullanışlı menüleriyle dikkatimizi çeken Newton Mail'i mutlaka denemelisiniz.

Murat İşçi

Newton Mail

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Mac ve iPhone için en iyi mail programlarından.

Newton Mail, Mac kullanıcılarının favori mail programlarından.

Tüm mailler için okundu bilgisi alma, erteleme, sonra gönderme, geri alma gibi güzel özellikler sunan mail istemcisi, abonelik modelli çalışıyor. Sadece Mac değil; iPhone ve iPad, Apple Watch’da da kullanabileceğiniz mail programı, Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 ve tüm IMAP hesapları destekliyor.

14 gün ücretsiz deneme süresi sunan Mac mail programı Newton Mail, Apple Mail’de olmayan birçok özelliğe sahip. Mail okunduğunda anlık bildirim göndermesi, mailleri istenilen bir zamanda otomatik gönderme, mailleri klasörlere ayırması, kullanıcı profili çıkarması (mail gönderilen kişinin iş bilgilerinden konumuna sosyal medya hesaplarına), mailleri erteleme, yanlışlıkla gönderilen maili geri alma özelliği, iki adımlı doğrulama, aboneliklerden tek tıkla çıkma, hızlı filtreler ve klavye kısayolları (İngilizce baş harfler, Yanıtla - R gibi) sunmasıyla diğer mail programlarından ayrılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guerrilla Mail

    Guerilla Mail uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sahte bir e-posta hesabı kullanabilirsiniz.
  • Alto Mail

    Alto Mail uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tüm e-postalarınızı organize edebilirsiniz.
  • Aqua Mail

    Aqua Mail uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde e-postalarınızı en hızlı yoldan yönetebilirsiniz.
  • Mail Wise - Clear Email Client

    Mail Wise, şık ve sade arayüzüyle diğer e-posta istemcileriyle rekabet etmeye hazır. Farklı kaynaklardan gelen e-postalarınızı tek bir ortamda yönetin.
  • Aqua Mail

    Aqua Mail uygulaması, tüm e-posta hesaplarınıza tek bir platformdan erişebilmenizi sağlıyor.
  • K-9 Mail

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz e-posta istemcisidir.
  • Blue Mail

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz e-posta istemcisidir.
  • Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook uygulaması ile hem Outlook hem de diğer e-posta hesaplarınızı Android cihazlarınızdan kolayca yönetebiliyorsunuz.